Novi Nostradamus nam predviđa pravu katastrofu: Najavljuje da će doći do novog i još goreg rata

Novi Nostradamus tvrdi da će za rat najviše biti zainteresirana – Kina.

Craig Hamilton-Parker cijenjeni je i uvijek uvažavani vidovnjak. Mnogi ga nazivaju “Novim Nostradamusom”, a njegovoj karijeri svakako je pomoglo to što je predvidio ishod Brexita, smrt kraljice Elizabete II. te Donalda Trumpa kao predsjednika SAD-a.

 

Novi Nostradamus je progovorio o svojim novim vizijama. Naime, Hamilton-Parker predviđa da će u 2023. godini izbiti novi rat, a o tom je sukobu pričao prije čak tri godine. Njegove riječi prenijeli su engleski mediji, a on im je uzvratio tako da je rekao kako “nikada i nigdje nije rekao da će taj sukob označiti početak Trećeg svjetskog rata”.

Prijeti katastrofa

 

“Svi koji pratite moj kanal znate da već neko vrijeme spominjem mogućnost konflikta u Tajvanu. Nažalost, imam predosjećaj da uskoro dolazi, zapravo da će već ove godine poprimiti prve obrise. Također, imam osjećaj da će taj sukob pokrenuti neki slučajan zračni ili podmorni incident, možda čak oboje. Moguće je da će se neke dvije podmornice sudariti i da će to otvoriti konflikt”, rekao je.

 

Novi Nostradamus tvrdi da će za rat najviše biti zainteresirana – Kina.

Vjerujem da je Kina najveća prijetnja čovječanstvu još od nacističke Njemačke. Kina je najspremnija za sukob, budući da je ionako slabašno vodstvo zapadnih sila zaokupirano Vladimirom Putinom i vojnom pomoći Ukrajini. U usporedbi s tim sukobom, ono čemu sada svjedočimo u Ukrajini bit će blijedog značaja”, ispalio je.

 

Ne znači nužno i početak Trećeg svjetskog rata

 

Tvrdi da to ne znači i početak Trećeg svjetskog rata, ali bi moglo krenuti kao trgovinski sukob te eskalirati u nešto “veće”.

 

“Ipak, u konačnici vidim i da će se Komunistička partije Kine raspasti. Znam da je u ovom trenutku silno moćna, ali mislim da će se običan kineski čovjek ohrabriti i suprotstaviti sadašnjim diktatorima”, zaključio je.