Pilot je uvjeren da je snimio ‘najveći dokaz’ kada su u pitanju NLO-i: Misteriozna letjelica je protutnjala kraj aviona

Pilot malog aviona zaslužan je za snimanje onoga što je opisano kao ‘najbolja snimka NLO-a ikada’ nakon što je snimka postala viralna na internetu.

To bi se baš dogodilo u malom avionu, zar ne? Ne u velikom komercijalnom avionu sa stotinama gladnih, dosadnih svjedoka koji bulje kroz prozor, sa spremnim telefonima, koji samo žele nešto tako uzbudljivo poput NLO-a da odvrate pažnju od činjenice da su kolica s užinom još uvijek daleko na drugom kraju prolaza.

 

Samo još jedna prednost bogatstva, pretpostavljam. Ne samo da možete preskočiti gnjavažu čekanja u redu na vratima i borbe s drugim kupcima oko mjesta u kanti iznad glave, nego također imate najbolji pogled na vanzemaljce.

Čudesna snimka

 

Vjeruje se da je osoba koja je uhvatila ovaj pogled Jorge A. Arteaga, pilot koji je primijetio prizor dok je letio iznad Kolumbije.

 

Arteaga je uspio snimiti scenu kamerom – impresivan podvig, dok je također upravljao avionom – pokazujući propeler malog aviona i čudan tamni objekt kako leti prema kameri.

Kako se približavao, objekt je postajao jasniji i činilo se da je svijetle boje, šiljast sprijeda i okrugao straga. Brzo je nestao iz vida, ali definitivno ne i iz uma. Arteaga je progovorio o snimci nakon što je podijeljena na internetu, a meksički ufolog Jaime Maussan potvrdio je autentičnost videa.

 

Je li zbilja riječ o izvanzemaljcima?

 

U intervjuu za Maussan, Arteaga je rekao da je objekt u početku bio stacionaran i da se činilo da lebdi u zraku između Medellína i Santa Fea. Njegov kopilot također je uočio objekt, promatrajući ga dok se približavao zrakoplovu.

 

Arteaga je navodno manevrirao avionom kako bi pratio NLO, tvrdeći da nije izgledao niti se ponašao poput balona, drona ili letjelice.

 

Što bi to moglo biti?

Nakon što je video NLO-a podijeljen na internetu, pokupio ga je NLO entuzijast The Hidden Underbelly, koji ga je objavio na YouTubeu i napisao: “Na ovoj snimci imamo jasan pogled na ovaj objekt i ovo izgleda vraški dobro. Čini se da je letjelica u obliku tanjura.”

 

Snimka je od tada podijeljena drugdje diljem interneta, što je neke navelo da je proglase ‘najboljom snimkom NLO-a ikada’.

 

Dakle, ako nije balon, nije ptica, i definitivno nije drugi avion, što bi to moglo biti?