Pojavila se dosad najbolja snimka navodnog NLO-a! Pogledajte kako izgleda sa samo nekoliko metara udaljenosti

U komentarima su mu se dakako javili brojni istomišljenici koji uvjeravaju da je to pravi NLO.

Manekenka Valentina Rueda Velez podijelila je nešto što neki na društvenim mrežama opisuju kao ‘najbolju snimku NLO-a ikada’ nakon što je uočila nešto čudno tijekom leta. Kolumbijska manekenka podijelila je isječak tijekom nedavnog putovanja privatnim zrakoplovom. Valez, koja je tijekom svoje karijere radila s grupama poput Pretty Little Thing, tvrdi da je vidjela nešto čudno kako prolazi pored njezina prozora dok je letjela u avionu 4. travnja.

 

Čini se da snimka prikazuje objekt u obliku dijamanta kako leti na visini od oko šest kilometar. Iako bi to mogao biti dron ili neki drugi objekt koji je napravio čovjek, privukao je veliku pozornost na internetu. NLO entuzijast The Hidden Underbelly objavljuje isječak na YouTubeu i dodaje naslov: “Na ovoj snimci imamo jasan pogled na ovaj objekt i ovo izgleda vraški dobro. Čini se da je to letjelica u obliku tanjurića.”

U komentarima su mu se dakako javili brojni istomišljenici koji uvjeravaju da je to pravi NLO, iako za to nema potvrde. No, možete se uvjeriti i sami.