Putnik kroz vrijeme upozorava: ‘U budućnosti će vladati Oni’

Nije htio odati kako se zove ili odakle je jer se boji da će ga pronaći umjetna inteligencija iz budućnosti koja vlada ljudskom rasom u 6000. godini

Ne žele da vam ovo otkrijem. Posebno im se neće svidjeti ono što ću vam reći. Putovao sam kroz vrijeme. Otišao sam u 6000. godinu i tamo sam uspio uslikati jednu od većih metropola, rekao je muškarac na videu koji je ubrzo na YouTubeu dobio tisuće pregleda. Ne poznati muškarac na videu je zamaglio svoje lice kao i fotografiju koju pokazuje.

Tvrdi kako je putovanje kroz vrijeme postala mogućnost nakon testiranja životinja, a kasnije i ljudi uz stroj koji su otkrili znanstvenici. Navodi da će za više od tri tisuće godina ljudskom rasom vladati vrsta umjetne inteligencije koju ćemo zvati ‘Oni’. Fotografija koju je donio iz budućnosti cijela je uništena tijekom putovanja kroz vrijeme, a muškarac poslije objašnjava kaka se ljudima radi putovanja izobliči cijelo tijelo. Nije spominjao detalje poput svojeg imena, odakle dolazi ili o kojem je gradu na slici riječ jer bi ga Oni mogli pronaći.

Izvor: 24sata

Podržite naš rad, lajkujte i dijelite sa prijateljima naše objave

BESPLATNO JE. Hvala