“Teslino tajno oružje” – Konačno je otkrivena Teslina velika tajna!

Konačno je otkrivena Teslina velika tajna, tzv. “Teslino tajno oružje”, za kojim narodi Balkana, ili bar oni koji Teslu smatraju svojim, tragaju već više od pola stoljeća!

Nakon mnogo godina traganja i proučavanja spisa Nikole Tesle, otkriveno je dugo traženo Teslino tajno oružje. Vođa istraživačkog tima, koji je želio ostati anoniman, rekao je sljedeće:

 

“Vrlo smo uzbuđeni što smo u prilici svim građanima otkriti ovu tajnu, čije smo postojanje naslućivali i do koje smo pokušavali doći čitav niz godina. Ukoliko bude iskorišteno, ovo tajno Teslino oružje omogućit će narodima Balkana da postanu ozbiljniji faktor na svjetskoj sceni” – rekao je ovaj izvor, a zatim otkrio o kakvoj tajni je riječ.

 

“Teslino tajno oružje zove se RAD”, rekao je naš sugovornik. “Ovo nevjerojatno oružje, do sada nepoznato, omogućilo je Nikoli Tesli da otkrije naizmjenični transformator, bežičnu komunikaciju, obrtno magnetno polje, radio prijenos i još neke od najvažnijih pronalazaka u povijesti. Tesla je ovo tajno oružje skraćeno zvano RAD koristio ponekad i po 20 sati dnevno.”

 

Rad je jedna prilično nedokučiva vrsta aktivnosti, tako da će ljudima na našim prostorima biti potrebno dosta vremena da ovo Teslino tajno oružje primjene u praksi.

Naši narodi su navikli na svakodnevne aktivnosti koje su dijametralno suprotne RADU: ispijanje kava, puš-pauze, spletkarenje i očijukanje sa kolegama, telefoniranje, prepucavanje na internet forumima, “blejanje” u kafićima, gledanje i glasanje za “Zvijezde granda”, “Farmu” i “Velikog brata”, Facebook, pijanke i žurke do zore, rasprave o politici, dogovaranje ‘dealova’, praćenje sportskih rezultata, slavljenje Novih godina i svakojakih drugih svetkovina, praćenje javnog i privatnog života poznatih osoba, kao i mnoge druge slične aktivnosti.

 

Nasuprot tome, RAD se odvija na slijedeći način: sjednete i usredotočite se na zadatak, uklonite sve što vas može uznemiravati i predano rješavate probleme, ne razmišljajući ni o čemu osim o zadatku koji je pred vama.

 

Ovo oružje, ukoliko se primjeni, može narodima naših prostora donijeti neslućene promjene na bolje o kojima uglavnom samo maštaju.

Analitičari, međutim, navode da će biti vrlo teško naučiti kako se rukuje ovim tajnim oružjem, s obzirom na to da je glavna misao koja se tijekom cijelog dana mota po glavi prosječnog našeg građanina slijedeća: “Gdje mogu naći nekog da učini ovo umjesto mene, a ja da se ugradim u njegov honorar i da se nazovem menadžerom?”

 

Možemo se samo nadati da će, usprkos svemu, uspješno biti iskorišten potencijal ovog – konačno otkrivenog – Teslinog oružja.