BLIZNAKINJE SU UDALE ZA BLIZANCE PA RODILE IDENTIČNE BEBE: Svi žive u istoj kući, a sestre jedna drugoj doje decu

Parovi su se venčali istog dana, žive i u istoj kući i zajedno odgajaju svoju decu.

Sestre bliznakinje Britani i Brajana (35) upoznale su braću blizance Džoša i Džermija (37), na skupu blizanaca u Ohaju.

Tada se rodila ljubav među parovima, a potom je usledilo i zajedničko venčanje 2018. godine.

Ubrzo nakon venčanja, na zajedničkom profilu na društvenoj mreži Instagram obradovali su svoje pratioce vešću da će sestre zajedno deliti iskustvo trudnoće.

 

Njihova životna želja napokon je postala stvarnost.

 

– Momci u prethodnim vezama nikada nisu razumeli našu povezanost. Oduvek smo sanjale da se udamo za jednojajčane blizance. Ljudi su nam govorili da su šanse za to male, ali smo u dubinu duše znale da će na kraju ipak biti tako – rekle su sestre jednom prilikom za medije.

Kada su upoznale braću Džoša i Džeremija, znale su da su pronašle ljubav za ceo život. Kako je njihov život poprilično neobičan i zanimljiv, jedna poznatna američka televizija je osmislila rijaliti program, a oni su glavne zvezde.

 

Naime, oni žive pod istim krovom i zajedno odgajaju svoju decu.

– Imam osećaj kao da sam roditelj i Džošovom detetu, ne pravim nikakvu razliku, a mislim da se i moj brat tako oseća. Čini se kao da smo jedna porodica, a ne dva odvojena para sa svojim bebama – izjavio je Džermi.

Parovi su ponosni roditelji mališana sa plavim očima po imenu Džet i Džeks koje često fotografišu i postavljaju na svoje društvene mreže.

 

Oni sa svojim pratiocima dele ceo svoj život, a u jednoj od epizoda njihovog rijalitija sestre su pokazale kako jedna drugoj doje decu.

Na Instagramu su objavile fotografije svojih sinova i u opisu istakle da su oni “rođaci, genetska braća i kvartarni blizanci”.

 

Mnogi su se pitali kako je to moguće, a onda je usledio odgovor: “Njihove majke i očevi su jednojajčani blizanci. Oba para roditelja dobila su decu. Identičan DNK stvorio je oba dečaka. Kada bi ova porodica napravila DNK test porekla, to bi pokazalo da su ove bebe braća, a ne rođaci!”