JE L’ OVO ZAISTA NEOPHODNO? TUŽNO JE! Zavladao novi trend u gradskom prevozu – žene pokazale šta rade da bi se ZAŠTITILE

Žene na društvenim mrežama proširile najnoviji trend – zaštita od muškaraca u javnom prevozu.

Bliži nam se toplo vreme, a sa njim i odeća koja više otkriva nego što pokriva. Mnoge žene su unapred počele da razmišljaju o ovome i preduzele neobičnu meru. Društvenim mrežama širi se trik kojim se nežniji pol štiti od muškaraca u gradskom prevozu, a reč je o širokim, odnosno, oversize košuljama.

Na TikTok-u možete da vidite mnogobrojne snimke pod nazivom “subway shirt”, a cilj je da se ne privlači pažnja. “Kad stignete na odredište konačno možete da skinete košulju”, napisala je jedna žena u opisu videa na kojem se vidi kako seda u kafić i skida prvo kaput, a zatim i običnu belu košulju.

Snimak je za kratko vreme postao viralan, a komentari se uporno nižu… “Je l’ ovo stvarno neophodno?”, “Jeste, tužno”, “Zaštita od ljigavih tipova”, “Razumem svaku devojku koja ovo radi, isto se osećam”, “Kakvo vreme došlo, mi smo krive ako privučemo budalu”, glasili su neki komentari…

Ostale korisnice su podsetile žene da ne zaboravljaju “košulju za prevoz”. Pogledajte jedan od najviralnijih snimaka pod ovim nazivom: