KUPIO ZAPUŠTENU KUĆU DA JE SREDI I PRODA: Kad je saznao šta se krije U DVORIŠTU, ostao U ŠOKU! Sad je ne bi dao ni za brdo para

Medicinski tehničar Džon Rejnolds iz Teksasa kupio je zapuštenu kuću po ceni od samo 19.000 dolara. S obzirom na to da je u ovoj napuštenoj kući za prethodnim vlasnikom ostala gomila đubreta, osim toga, Rejnolds je tamo zatekao i 20 izgladnih mačaka, koje su šetale po imanju.

 

Njegova ideja je bila da kuću s tri spavaće sobe preuredi i potom je preproda za veći novac.

 

Međutim, jedna oluja je potpuno preokrenula situaciju. Naime, upravo je ta oluja otkrila blago u dvorišu koje je bilo zatrpano đubretom.

Jedan poziv je promenio sve

 

Džon je nakon kupovine prionuo na posao kako bi kuću doveo u pristojno stanje i prodao je za više novca, sve dok ga nakon jedne oluje nije pozvao komšija.

 

– Rekao mi je da je nevreme i kuća u bašti punoj smeća sprala prljavštinu i otkrila bazen. Ja sam mu rekao: “Ne znam o čemu pričaš, ja nemam bazen”. Međutim, on je insistirao da imam, pa sam otišao do bašte da bolje pogledam. Iskren da budem, toliko sam bio zauzet sređivanjem kuće da nisam ni obraćao pažnju na dvorište i baštu koja je bila zatrpana đubretom – ispričao je on za The Sun.

 

Kad je pogledao malo bolje, shvatio je da se na njegovom imanju zaista nalazi lep i veliki bazen.

Bio sam šokiran jer nisam mogao da verujem da sam kupio kuću sa bazenom. Nisam mogao da poverujem u svoju ludu sreću. Osećao sam se kao da sam dobio na lutriji. Nikad ni u milion godina nisam mogao da sanjam da sam kupio imanje sa bazenom i da ću tu moći da plivam i da se kupam – ispričao je Rejnolds.

 

Vrednost kuće se udesetostručila

 

Bazen je veličine 9,7 sa 5,1 metara. Bio je prepun đubreta, nameštaja i delova za automobile i Džonu je bilo potrebno 11 meseci i 9.500 dolara da ga sredi i dovede u normalno stanje.

Na sreću, u bazenu nije bilo pukotina i većih fizičkih oštećenja, pa je obnavljanje bilo lakše i jeftinije, iako je bio prepun smeća. Očistio sam ga sredio i doterao. Da sam hteo od nule da napravim bazen u dvorištu te veličine, koštalo bi me najmanje 150.000 dolara – rekao je on.

 

Nakon sređivanja, vrednost njegovog imanja je deset puta veća, te njegova kuća sa bazenom sad košta 210.000 dolara.

 

– Kupio sam imanje sa namerom da ga sredim i prodam, ali mi je donelo toliko iznenađenja da ne želim da se iselim. Dosta vremena provodim pored bazena sa prijateljima i ovo je sad moj dom – zaključio je ovaj medicinski tehničar.