Majka je ostavila bebe na vrećama od smeća – sada su pronašle novi dom

Majka beskućnica je ostavila bebe na vrećama od smeća koje je iz daljine promatrala. Sada su pronašle novi dom.

 

Voditelj crkve Mark Purcell jedne je večeri, po zatvaranju crkve, odlučio iznijeti vam smeće. Kada je izašao vidio je nešto neobično. Mislio je da na vrećama vidi dvije lutke, ali kada se približio shvatio je da su to dvije bespomoćne bebe.

 

Bebe su ostavljene na hladnoći, obučene samo u pelene; starija je beba imala cipelice, ali bez čarapica. Mlađa beba je imala možda samo 6 mjeseci. Purcell je čuo komešanje. Majka ostavljene djece skrivala se iza ugla.

Saznao je da su majka i bebe beskućnici. Majka im je željela dati dobar život, ali je znala da im ona to ne može dati. Do sada je živjela u šatoru sa svojim bebama. No znala je da to neće moći potrajati.

 

Purcell je kontaktirao pastorku crkve, Krystal Stewart koja je rekla da će ona i njezin suprug paziti na bebe neko vrijeme. Ona je već znala za te bebe jer bi se mama s njima ponekad pojavila u javnoj kuhinji. Bila ju je čak i pitala želi li kod nje okupati svoje bebe.

Kada je Purcell donio bebe kod Krystal, ona se zaprepastila jer su bebe bile pune ugriza kukaca te su bile jako prljave. Odmah ih je okupala. Bile su tako prljave da ih je morala dva puta kupati.

Nekoliko dana kasnije, majka beba je zamolila Krystal i njezinog supruga da čuvaju bebe dok se ona ne uspije snaći i naći si dom. Tamo je bila i socijalna radnica koja je objasnila da će bebe završiti u sustavu ako ih Stewarti ne preuzmu sebi.

 

„Nismo morali ni razgovarati. Samo smo se pogledali i znali da nema druge opcije. Naravno da smo pristali“, rekla je Krystal.

 

Uskoro su se Stewarti jako povezali s bebama. Kako su prolazili mjeseci i bebe su se s njima povezivale. Stewarti su već imali troje svoje djece, ali su uskoro spoznali da su ta dva dječaka postala dio njihove obitelji, bez obzira na ime i papir. U konačnici su započeli proces posvajanja kako bi dječaci i službeno postali dio njihove obitelji.

Ova su dva dječaka tako dobila siguran dom pun ljubavi. Nadajmo se da će i njihova biološka majka pronaći pravi put kako bi mogla biti dio njihovog života.