NESTALA U TRENUTKU / Ženu usred sna oteli izvanzemaljci?! Bizarnu snimku komentirao i bivši pripadnik britanskog ministarstva obrane

Video je rasprostranila skupina istraživača poznata kao ‘Birminghamska UFO grupa’, a nastao je 2010. godine.

Neimenovana gospođa iz Droitwicha u Engleskoj već niz godina je uvjerena kako je noću otimaju izvanzemaljci, a nakon što je u medije dospjela snimka iz njezine spavaće sobe na kojoj se navodno vidi jedan od nestanaka, zapis je prokomentirao i Nick Pope, čovjek koji je više od 20 godina pomagao Britanskom ministarstvu obrane po pitanju fenomena NLO-a.

 

Video je rasprostranila skupina istraživača poznata kao “Birminghamska UFO grupa”, a nastao je 2010. godine.

 

Priča u suštini kaže da je ta žena vjerovala kako je redovito otimaju izvanzemaljci zbog čega je instalirala infracrvenu CCTV kameru u svoju spavaću sobu s ciljem da snimi potencijalni dokaz.

Sam video prikazuje kako se prebacuje i okreće tijekom sna nakon čega se naizgled dematerijalizira i nestaje na otprilike 12 minuta.

 

“Iskreno rečeno, ovdje nema sredine: ili je video prijevara ili nešto istinski sablasno”, rekao je Nick Pope za Birmingham Mail i dodao: “Žao mi je što nisam dobio tu snimku u vrijeme dok sam imao pristup svoj nužnoj opremi.

 

Da je stigla na moj stol tada, osigurao bih odgovarajuću znanstvenu analizu kakvu koristi obavještajna zajednica”, rekao je Pope.