NESTALU DJEVOJČICU VIDIO U DOKUMENTARCU PA JE PREPOZNAO U PRODAVNICI: Pronađena 6 godina poslije nestanka (FOTO)

Djevojčica (9) koju je majka otela od oca 2017. godine pronađena je živa i zdrava u Sjevernoj Karolini kada ju je prepoznao vlasnik prodavnice na osnovu gledanja serije “Nerešene misterije” na “Netfliksu”.

Kejla Unbehaun (9) je živjela kod svog oca i 2017. godine je njena majka Heder Unbehaun (40) došla po nju i odvela ju je “na silu”, piše “Dejli Mejl”. Kejla je posljednji put viđena 4. jula 2017. godine, a sada je pronađena živa i zdrava u Sjevernoj Karolini u Sjedinjenim Američkim Državama. Prepoznao ju je vlasnik prodavnice na osnovu serije “Neriješene misterije” sa “Netfliks” platforme.

Kejla je živjela kod svog oca Rajana Iskerka koji je imao puno starateljstvo. On je 5. jula 2017. godine otišao u mjesto Viton kod svoje bivše supruge Heder kako bi pokupio Kejlu i odveo je kući. Kejla nije bila kod kuće i nije mogao da nađe ni ćerku, kao ni bivšu suprugu.

Heder je uhapšena prošle nedelje u Ešvilu u Sjevernoj Karolini. Nju i Kejlu je prepoznao vlasnik prodavnice u tom mjestu. Zapanjujuće je kako ih je prepoznao – vidio ih je u seriji “Neriješene misterije” na “Netfliks” platformi. Nekoliko dana prije nego što ih je vidio u prodavnici je gledao epizodu o nestanku Kejle. Čim ju je prepoznao, pozvao je policiju.

 

Heder je u vrijeme otmice svoje kćerke imala pravo da posjećuje kćerku. Ona će biti kažnjena novčano sa 250.000 dolara, a očekuje je i ekstradicija. Kejla danas ima 15 godina. Ona je bila tema epizode “Oteti od strane porodice” u seriji na “Netfliks” platformi “Neriješene misterije”. Nakon što je Kejla pronađena, oglasio se njen otac Rajan.

 

“Presretan sam što je Kejla dobro. Želim da se zahvalim Nacionalnom centru za nestalu djecu i svim organima reda koji su pomogli u njenom slučaju. Sada molimo za privatnost jer se ponovo upoznajemo i počinjemo ponovo”, rekao je otac pronađene devojke.