NEVEROVATNA REAKCIJA POLICAJCA: Uhvatio dve žene u krađi, a ono što je uradio će vas oduševiti

POLICAJAC iz Masačusetsa bio je na dužnosti kada je dobio poziv iz lokalne samoposluge. Radnici marketa uhvatili su dve žene u krađi, a on umesto da ih uhapsi, odlučio je da ih počasti i od svog novca kupio poklon karticu.

Policajac Met Lima dobio je poziv iz samoposluge “Stop end Šop” u kojoj su mu rekli da su na kameri snimljene dve žene koje su u svojim torbama sakrile namirnice koje nisu prijavile na kasi, piše “Si-En-En”.

 

Žene koje su sa sobom vodile i dvoje male dece, a ubrzo po izlasku iz prodavnice su zaustavljene. Pozornik Lima takođe ima dve devojčice sličnog uzrasta pa mu je bilo neprijatno što mora da privede dve žene.

 

Kako ne bi deca ništa čula šta se dešava, jednu od žena pozvao sa strane i pitao je šta se dogodilo. Žena mu je objasnilo da je ona zaposlena, ali da njena prijateljica, majka dece, nema posao i ima druge porodične probleme.

Htela je samo da uzme deci nešto za Božićnu večeru – ispričao je pozornik Lima.

 

Kada im je proverio torbe, uverio se da su uzele samo hranu. Shvatio je da je ovoj porodici potrebna pomoć i umesto da ih privede, napisao je opomenu dvema ženama i kupio poklon karticu za drugu samoposlugu kako bi mogle da obave kupovinu.

Ovakva reakcija policajca Lime je izazvala bujicu pohvala na društvenim mrežama.