Sićušni gradić prozvali su ‘domom izvanzemaljaca’: Svako malo se ukaže NLO, nećete vjerovati koliko ih je

Većina navodnih viđenja zabilježena je prošle godine s obližnje planine Senganmori, što je navelo mnoge svemirske turiste da putuju tamo kako bi vidjeli što mogu pronaći.

Maleni gradić nazvan ‘domom izvanzemaljaca’ imao je gotovo pola tisuće viđenja NLO-a samo ove godine. I nije Roswell, ako na to mislite.

 

Mali grad u Japanu tvrdi da je epicentar izvanzemaljskog života nakon što su u samo zadnjih 12 mjeseci prijavljena 452 otkrića NLO-a, prema gradskom NLO laboratoriju.

S manje od 5000 rezidencija koje grad nazivaju domom – područje puca po šavovima od svih vrsta svemirskih rekvizita, od ‘fragmenata srušenih svemirskih brodova’ do statua izvanzemaljaca. Središte svega vanzemaljskog, doslovno, identificirano je kao Lino-machi, koji se nalazi u okrugu Date u Fukushimi.

 

Grad prijatelja s drugih planeta

 

Područje prima stotine izvještaja svake godine, a mnogi vjernici tvrde da je grad ‘vruća točka’ za izvanzemaljska bića koji se pojavljuju na našem planetu. Zbog malog broja stanovnika u gradu nema mnogo svjetla, što mještani proglašavaju velikom atrakcijom za izvanzemaljce koji traže mjesto za sletjeti.

Stanovnici također izgledaju potpuno dobrodošli svojim prijavljenim vanzemaljskim prijateljima, s čitavim nizom spomenika podignutih njima u čast i uz toranj za promatranje neba.

 

Idući korak dalje, grad je stvorio cijelu turističku industriju iz izvješća, uključujući muzej, poznat kao NLO Furenai Kan, za koji se kaže da sadrži niz povjerljivih CIA-inih dokumenata i istraživanja.

 

Neobična priča

 

Većina navodnih viđenja zabilježena je prošle godine s obližnje planine Senganmori, što je navelo mnoge svemirske turiste da putuju tamo kako bi vidjeli što mogu pronaći.

 

Prema riječima ravnatelja muzeja Toshia Kannoa, području Fukushime nije strano mnoštvo zagonetnih pojava s čudnim događajima koji se tamo navodno događaju već stoljećima. Prema The Sunu, Kanno je objasnio: “Senganmori je okružen mitovima i legendama od davnina, zahvaljujući svom snažnom magnetskom polju.”

Dok je prvo prijavljeno viđenje zabilježeno prije nekoliko desetljeća, 1970. godine, tek je 1992. projekt regionalnog razvoja nacionalne vlade doveo do izgradnje NLO-a Fureai Kan.

 

Šef muzeja potom je rekao kako je to bio pravi trenutak kada je ‘počinjao razvoj grada oko teme NLO-a’.

 

Dodao je: “Kao dio naših napora da pretvorimo grad u ‘NLO selo’, usredotočili smo se na razvoj niza proizvoda povezanih s NLO-ima, uključujući suvenire i gurmansku hranu.”