Slavni youtuber ima u rukama dokaz da izvanzemaljci postoje?! ‘Za tu sam snimku ponudio 100 tisuća dolara’

Logan Paul kazao je da snimka u suštini prikazuje susret dvojice muškaraca u pustinji Nevade s nepoznatim letećim objektom.

Logan Paul, slavni youtuber kojeg na toj platformi prati čak 23,6 milijuna pretplatnika, navodno je u posjedu intrigantne snimke koja bi mogla otvoriti novo poglavlje po pitanju vjerovanja u izvanzemaljce.

 

U suštini prikazuje susret dvojice muškaraca u pustinji Nevade s nepoznatim letećim objektom, a ako Paul taj video narednih tjedana ili mjeseci ipak objavi, pojedini se nadaju kako bi mogao potaknuti val daljnjih razotkrivanja.

 

Paul je taj zapis pokušao otkupiti od ufologa Chucka Clarka za 100 tisuća dolara, međutim nakon što je ponudu odbijena, youtuber se poslužio skrivenom tijekom privatne projekcije, rečeno je tijekom podcasta objavljenog u četvrtak.

 

“Ponudio sam mu 100.000 dolara za snimku nakon što sam je vidio. Trebao je uzeti novac. I reći ću vam zašto sam je potajno snimio. Video ionako nije njegov, dobio ga je od ljudi koji su očekivali da će ga čuvati daleko od očiju drugih.

Čovjek drži važne dokaze o NLO-ima te izvanzemaljcima i ne pokazuje ih. Zašto? Mišljenja sam da čini medvjeđu uslugu svijetu, da je to sebično” rekao je Paul i otkrio namjere.

 

“Planiram snimku pokazati američkom teoretičaru zavjera Bobu Lazaru i pitati ga je li ikad vidio nešto slično. Ako mi potvrdi vjerodostojnost zapisa, onda ću ga možda objaviti da ga svi vide”, rekao je i prešao na sadržaj snimke:

 

“Na njoj ne možete vidjeti izvanzemaljce. Iz 1995. godine je i vrpca je dosta istrošena, reproducirana je vjerojatno više od stotinu puta tako da kvaliteta nije najsjajnija.

 

Ali postoji jedna zanimljiva stvar koja bi mogla dokazati valjanost zapisa. Taj disk lebdi užasno fluidno i nisam siguran je li takvu vrstu pokreta bilo moguće dobiti u montaži prije gotovo 30 godina. Predobro izgleda.

 

Međutim jednostavno nemam dovoljno informacija. Vidjet ću mogu li nekako dokazati da snimka vjerodostojna, može li mi eventualno Bob Lazar pomoći”, rekao je Paul.