Usnulog muškarca promatrao izvanzemaljac?! Opet kruži snimka koja nagoni da noću ne gasimo svjetla

David Eckhart izjavio je da su ga ‘bića’ počela uhoditi još dok je bio dijete.

Čuveni televizijski kanal History postavio je prije nekoliko dana na svoj YouTube kanal jednu od najintrigantnijih snimaka koje ukazuju na mogućnost da nas doista posjećuju i promatraju izvanzemaljci.

 

Podsjetili su tako urednici programa na u medijima opisani slučaj Davida Eckharta iz Pensacole na Floridi, na čovjeka čija je nadzorna kamera u noći 2006. godine u spavaćoj sobi zabilježila posjetu izuzetno neobične figure.

 

Ufolozi su iz opisa zaključili da je Eckhart imao posla sa “sivim”, odnosno s jednim od pripadnika takozvanih grejsa.

 

Ideja o postojanju takvih izvanzemaljskih bića spomenuta je prvi put 1961. godine, a zasnovana je na slučaju navodne izvanzemaljske otmice bračnog para Hill.

Bilo kako bilo, vrijedi podsjetiti da je Eckhart nakon objave zapisa puno puta u nastupao u medijima te tvrdio da su ga ta tajanstvena bića počela uhoditi prije puno godina, još dok je bio dijete.

 

“Viđam te ljude u kući. Ne želim ih zvati izvanzemaljcima, ali u pitanju su niski ljudi tamnih očiju”, kazao je Eckhart tijekom nastupa u emisiji Fact or Faked 2011. godine, pa naglasio:

“Možete ih dotaknuti kada su u prozirnom stanju i u tom trenutku se osjećate poput vlažnog statičkog elektriciteta”, rekao je i naglasio da je spreman u bilo kojem trenutku staviti ruku na Bibliju kako bi se zakleo da ne laže.