Šešeljeva bacačica kletvi izvređala Koja, Bjelogrlića i Sergeja Trifunovića u Skupštini.SKANDALOZNO!EVO ŠTA JE SVE REKLAVIDEO

Nataša Jovanović, poslanica iz redova Srpske napredne stranke na današnjoj sednici Skupštine nazvala je glumce koji su prisustvovali protestima “Srbija protiv nasilja” šljamom.

 

„Ona (Marinika Tepić) kaže: ‘to je zaista strašno, napadaju se ljudi’ i govori o ovom Koji, Sergeju Trifunoviću, Janketiću, Bjelogrliću, koji su kulturno blago Srbije. Pa je l’ Vi zaista, gospođo, mislite, da je taj šljam kulturno blago Srbije?“, upitala je Jovanović.

 

Ona je dodala da je su kulturno blago Srbije Pećka patrijaršija, Gračanica, Visoki Dečani, Hram Svetog Sveta, Narodni muzej, za koji kaže da ga je opozicija upropastila.

Kulturno blago Srbije je i ova zgrada, pogledajte svuda oko Vas, pogledajte ovu monumentalno zdanje, jedan od najlepših parlamenata u Evropi i svetu“, rekla je.

 

Podsećamo, brojni glumci, a među kojima su i oni koje je nabrojala Jovanović, podržavaju i pojavljuju se na protestima „Srbija protiv nasilja“, koji će se ponovo, po peti put, održati u subotu.

https://m.youtube.com/watch?v=_cIXnYvvEEg