DEJAN (11) ĆE USKORO DOBITI NOVU KUĆU: Majka ga je napustila, živi u trošnom domu, a sada će imati svoju sobu! (VIDEO)

Da humanost ne poznaje granice govori i priča o dečaku Dejanu Zoriću (11) iz sela Donjih Agića nadomak Novog Grada koji svakodnevno pešači četiri kilometra do škole i pri tome je odličan sportista.

Nakon što je objavljena priča o teškom životu njegove porodice u trošnoj kući bez osnovnih uslova za normalan život, brojni donatori javili su se i uplatili sredstva za gradnju novog doma Zorića čija gradnja započinje već iduće sedmice.

 

Ilija Begić, rodom iz Dervente, koji živi u Varaždinu i radi u Nemačkoj uručio je Zorićima donaciju od pet hiljada KM prikupljenih od svojih radnih kolega i prijatelja koje je pogodila priča o jedanaestogodišnjem dečaku Dejanu koji živi sa bakom, dedom i ocem u trošnoj kući kojoj preti urušavanje, prenosi BN.

https://www.youtube.com/watch?v=iqIWUKbQ9oY

Nakon dugo vremena osmeh na licu dečaka Dejana, koga je majka ostavila kad mu je bilo 7 godina i odvela mu sestru, ponovo se ukazao. Napokon će dobiti svoju sobu u kojoj će u miru pisati svoje domaće zadatke.

Humani ljudi iz celog regiona podržali su inicijativu koja je za cilj imala bezbrižno detinjstvo i novi dom Zorića čija gradnja započinje početkom naredne sedmice.

 

Kurir.rs/rtvbn.com

 

Foto: Printscreen/Youtube