IVANA TRAŽI CELA ITALIJA, JER JE URADIO NEDOPUSTIVU STVAR: Hteo da dokaže ljubav devojci, sada ga čeka DRAKONSKA KAZNA(VIDEO)

Cela Italija se digla na noge nakon nedopustivog poteza jednog turiste po i Ivan. Odvažio se da oskrnavi simbol Rima – čuveni Koloseum, tako što je urezao svoje i ime svoje devojke. Postupak je snimljen, a video se šri munjevitom brzinom po društvenim mrežama. Mladić nije, očigledno, bio svestan šta radi i da mu preti ogromna kazna.

Flavijevog teatar iz doba Rimskog carstva star skoro 2.000 godina je od neprocenjive važnosti za rimsku kulturu, a ljudi iz celog sveta dolaze da vide ovo impozantno zdanje. Ceo državni vrh, a posebno ministri turizma i kulture su se angažovali, kako bi krivac bio što pre pronađen i adekvatno kažnjen.

 

Naime, Na zidu Koloseuma pojavilo se ispisano “Ivan + Hejli 23”, i to baš u periodu kada su se stanovnici ovog grada već žalili na mnogobrojne turiste koje ove sezone preplavljuju glavni grad Italije, a vrlo je evidentno da će biti oboren rekord iz 2019. godine.

https://www.youtube.com/shorts/OGYe1Z4EbQ0