Kinezi napravili aparat za ljubljenje na daljinu: Pogledajte kako funkcioniše

Ljubav na daljinu sve je podnošljivija!

Kineska naprava stvorena za ljubljenje na daljinu postala je viralna.

 

Uređaj, koji ima pokretne silikonske “usne”, omogućava korisnicima da “pošalju” svoje poljupce i “prime” poljupce svojih voljenih putem aplikacije.

Uređaj koji pokreće aplikacije dostupan je na “Taobao-u” i košta 260 juana (približno 37 dolara), navodi “South China Morning Post”. Koristi senzore da oponaša “stvarni pritisak, kretanje i toplotu usana koje se ljube”.

Parovi na daljinu mogu da koriste uređaj kako bi sebi pomogli da iskuse “pravu” intimnost, ali korisnici takođe mogu “prebaciti” svoje poljupce pomoću funkcije “kvadrat poljupca” kako bi ih osetili nasumični stranci.

Uređaj je kreirao univerzitetski tim u kineskoj provinciji Đangsu, a Jiang Zhongli je identifikovan kao vodeći pronalazač, izvestio je Global Times.

 

– Na fakultetu sam bio u vezi sa devojkom na daljinu, tako da smo međusobno kontaktirali samo telefonom. Odatle potiče inspiracija za ovaj uređaj – rekao je Jiang.

Uređaj je navodno patentirao Stručni institut za mehatroničku tehnologiju Čangdžou, a Jiang je podneo zahtev za patent 2019.

 

Sličan pronalazak, poznat kao “Kissinger”, postao je viralan 2016.

https://twitter.com/i/status/1628311217692643328