Milijarderi traže dadilju za pse: Ovo su uslovi, a plata je san snova

Oglas je objavila jedna agencija, a videlo ga je već 400 kandidata.

Ako želite da radite kao dadilja za pse u porodici američkih milijardera u Velikoj Britaniji, imaćete platu 117. 000 Evra. Ali postoji nekoliko uslova koje treba da ispunite.

 

Oglas je objavila jedna agencija. Videlo ga je već 400 kandidata koji zasad ne znaju o kojoj je porodici reč niti koje su rase pasa u pitanju.

 

– Naš stalni klijent traži iskusnu pet dadilju koja će se vrhunski brinuti o njihova dva voljena psa – navodi se u opisu posla.

 

Navedeno je još :

 

– Porodica traži nekog vrhunskog u svom poslu, ko može da garantuje opštu dobrobit, sreću i sigurnost njihovih pasa.

 

U oglasu piše i da bi izabrana osoba živela sa ovom porodicom u četvrti Najtsbridž u Londonu i brinula o psima, tretirajući ih kao cenjene članove familije.

 

Ovaj posao dadilje podrazumevao bi davanje terapije psima, prevoz i izlaske, kao i razvijanje režima vežbi uz korišćenje pozitivne tehnike motivacije za održavanje i poboljšanje njihove obuke.

 

Svako ko se prijavi za posao treba da bude spreman na posebno radno vreme. To podrazumeva večeri, vikende i praznike, kako bi se prilagodio potrebama pasa i rasporedu porodice.

 

Kandidat za ovo radno mesto mora pokazati i sposobnost baratanja osetljivim informacijama s najvećom diskrecijom i poverljivošću.

 

Agent agencije koja posreduje u zapošljavanju je je odbio da otkrije rase pasa i identitet porodice. Nije precizirano ni koliko bi trajao godišnji odmor dadilje za pse u porodici milijardera.