Ožalošćeni plakali od smijeha na čitanju testamenta:”Sestriću Dušanu osavljam zamrzivač od 30 litara i tepih iz moje sobe”

Vjerujemo da ste mnogi imali situacija da čuju neke zanimljive situacije koje su se desile na groblju ili tokom sahrana pogotov kada se raid o našem regionu ali Srbija je po mnogo čemu zanimljiva. Tu se dešava sve i svašta od puštanja raznih snimaka na kojima se pokojnik obraća pa do i nekih mafijaških obračuna u Pančevu. Ima i slučajeva kada zamjene se pokojnici pa na sahrani ne bude osoba koja treba da bude te kada se otvori sanduk vidi se da se radi o pogrešnom.

Tako u ovom slučaju imamojednu komičnu ali i jako bizarnu situaciju iz Srbije. Zna se da je tokom sahrane održan i neki govor te su članovi porodice odlučili da se na ovaj način oproste od pokojnika a to su jako rijetk situacije pa se na sahrani pojavi i advokat od pokojnika koji čita testament. Čudna zaista situacija ali se mora ispoštovati i takva je situacija napravljena. Tako se u okolini Niša desila situacija gdje je pokojna Slavka Miroljubović imala želju da avokat čita testament na njenom grobu a kad je advokat to počeo ljudi su se smijali i mnogima nije bilo jasno zašto se ovo desilo..

“Sestriću Dušanu zamrzivač od 40 litara i tepih mali iz sobe. Sestri Dragici krevet i dva nova jorgana. Mužu ne mogu ništa da ostavim jer je otišao prije mene tako da Dušane vidimo se uskoro.”