PIJANA NASTAVNICA MOLILA UČENIKA DA JE ZADOVOLJI: “Ponašaj se kao da ti NISAM UČITELJICA”! Šok detalji!

Ona je, prema navodima medija, pod dejstvom alkohola zamolila dotičnog momka da je zadovolji i da se “ponašaju kao da mu nije učiteljica”

Nastavnica fizičkog vaspitanja jedne srednje škole u Glazgovu Melisa Tvidi optužena je da je imala s*ks sa učenikom u hotelskoj sobi na maturskoj večeri, a njene fotografije su prvi put prikazane u javnosti.

 

Tvidi, koja sada ima 27 godina, navodno se zabavljala sa učenicima u noćnom klubu u Glazgovu pre nego što se vratila u hotel u junu 2017. godine, gde je želela da spava sa jednim od svojih đaka koji je u tom momentu imao 18 godina.

 

Ona je, prema navodima medija, pod dejstvom alkohola zamolila dotičnog momka da je zadovolji i da se “ponašaju kao da mu nije učiteljica”.

 

Tvrdi se i da je jedan od učenika zatekao Tvidi u krevetu sa pomenutim momkom u hotelu, ali se ona branila rekavši da ga “tehnički još nije ni takla”, prenosi Dejli star.

 

Incident se dogodio u junu 2017. godine, a neimenovani učenik je na saslušanju ovog februara rekao da mu je žao što se protiv gospođice Tvidi vodi istraga zbog tog događaja.

 

Međutim, u izjavi je priznao da je poljubio nastavnicu u hotelu, pre nego što su otišli u ​sobu i imali s*ks.

 

Učenik je otkrio kako je popio oko tri ili četiri čašice žestokog pića, flašu vina, da bi potom opet pio rum i šotove.

 

On tvrdi da je gospođica Tvidi, koja sada živi u Dubaiju i radi kao učiteljica joge, prenoćila u sobi pre nego što je otišla oko 8 ujutro sledećeg dana.

 

– Nismo bili u vezi pre mature, nisam je pozvao u hotel, niti sam znao da će biti tamo. Ne znam kako je tu dospela. Zaista mi je žao gospođice Tvidi. U mojim očima to nije bila školska proslava. To se moglo dogoditi u noćnom izlasku – naveo je učenik, koji sada ima 21 godinu.

 

Nastavnica je, pak, tada rekla direktoru škole da je bila kod kuće u momentima kada je optužena za s*ks sa učenikom, ali evidentno je da je lagala.

 

Policija Škotske potvrdila je da nije bilo krivičnog dela i da će se saslušanje nastaviti.

 

Srednja škola nije imala komentar na ovaj slučaj.

 

(Espreso / Daily star)