URADIO JE DNK TEST, A ONDA SU MU STIGLI REZULTATI ZBOG KOJIH JE ZANEMEO: Nije mogao da VERUJE šta se desilo

Iako su roditelji pokušavali da ga odvrate od testiranja, on se ipak odlučio na taj korak, a nedelju dana kasnije roditelji su posetili sinove kako bi razgovarali o njihovom začetku.

Da DNK testiranje nije uvek najbolja ideja pokazao je slučaj koji je jedan mladić podelio na društvenim mrežama. Naime, on je na Redditu ispričao šta se dogodilo nakon što je njegov brat otišao na DNK testiranje. Naime, priča je krenula kada je njegov 21-godišnji brat naručio set za DNK testiranje kod kuće i bio je veoma uzbuđen zbog toga.

 

Iako su roditelji pokušavali da ga odvrate od testiranja, on se ipak odlučio na taj korak, a nedelju dana kasnije roditelji su posetili sinove kako bi razgovarali o njihovom začetku.

Ispričao nam je kako su lekari mojoj majci rekli da nikada neće moći da ima decu. Zatim meni i mom bratu kaže da je začet u isto vreme kada su moji roditelji bili na pauzi. To zapravo znači da bi mog brata smatrali ljubavnikom za jednu noć s nekim drugim tipom s kojim je bila moja mama. Njegov brat je bio “veoma tih” tokom celog razgovora – čak i kada je tata pokušao da ga uveri da je “on duboko u sebi njegov sin” – rekao je 18-godišnjak na Redditu.

 

Kako piše Miror, iako je otac izjavio da čim je čuo da je žena trudna, i to sa nekim drugim, da ga nije bilo briga i da će ga voleti kao što bi voleo svoje dete.

Svi smo se zajedno zagrlili jer smo znali da bez obzira čije je dete, on je i dalje porodica.

 

– Onda je ustao i tiho otišao do svog automobila i odvezao se. Slao sam mu poruku i kad god bi odgovorio, zvučao je ljutito, što potpuno razumem. Danas se vratio i zagrlio sam ga. Video sam ga kako uzima nešto odeće i odlazi sa dva ranca – dodao je. Kada je brata pitao kada će se vratiti, rekao mu je da “verovatno neće”.

Jednostavno mi je rekao da ide bilo gde, samo da nije ovde. Osećam se veoma izgubljeno i ne znam šta da radim – rekao je mladić.

 

Ljudi u komentarima smatraju da bi njegov brat sam trebalo da prihvati celu situaciju.

 

– Ovo je veliki šok za njega i sa tim treba da se pomiri. Mislim da trenutno ne možete ništa učiniti osim da mu date vremena. Sve će biti u redu. Samo treba da se prilagodi tome da mu se ceo život upravo okrenuo naglavačke – zaključio je jedan komentator.