Užas u centru Beograda: Iskasapio tiktokerku, dijelovi tijela pronađeni u kesama i kantama

Noa Milivojev (18) iz Kovilja koja je nestala 17. juna nađena je mrtva u stanu u centru Beograda, piše Telegraf.

Ubica je iskasapio do neprepoznatljivosti u svom stanu. Odmah je uhapšen i sve je priznao.

 

Kako saznaju beogradski mediji, osumnjičeni je njen dečko, kod kog je, kako je majka ispričala ranije, Noa krenula 17. juna.

 

Zbog zločina je uhapšen D. O. (33) koji je saslušan u sklopu istrage nestanka tiktokerke, a komšije iz zgrade osumnjičenog otkrivaju šta se dešavalo pre dve nedelje u njihovoj zgradi, prenosi Kurir.

 

– Viđali su je pre par meseci tu sa uhapšenim koji u toj zgradi živi od korone. Policija je već dolazila zbog njihovih svađa. Uhapšeni je već ispitivan u vezi nestanka. Ona je 2 nedelje pre nestanka urlala da će razbijati stanove po zgradi ako joj ne vrate stvari. Primetili smo da je gotovo svakodnevno izbacivao neke stvari iz stana – kažu komšije.

 

Kako saznaje Kurir, osumnjičeni O.D. (33) došao je u verbalni sukob sa devojkom, nakon čega je Nou ubio na neutvrđen način, a zatim telo isekao, spakovao u plastične kutije i ostavio u kupatilu stana gde je i zatečeno.

 

Motiv ubistva je najverovatnije ljubomora, navodi Kurir.

 

Podsetimo, tiktokerka poznata pod nadimkom Noa iz Kovilja kraj Novog Sada nestala je 17. juna u Beogradu, a u danu kada joj se izgubio svaki trag čula se sa majkom telefonom i rekla da ide kod dečka.

 

Od tada od Noe nije bilo ni traga ni glasa, a porodica je prijavila njen nestanak policiji.

 

Noa Milivojev bila je veoma aktivna na društvenoj mreži Tiktok.

 

Ona je na TikToku često objavljivala snimke, gotovo svakodnevno.

 

Noa Milivojev je transrodna osoba, a rođena je u Kovilju kraj Novog Sada kao Đorđe. Na svom profilu na društvenim mrežama, pretežno na Tiktoku, pratio ju je veći broj ljudi sa kojima je dijelila pojedinosti iz svog života.

 

Na snimku koji je ujedno i njen posljednji na Tiktoku vidi se Noa koja odgovara na brojne stravične uvrede zbog svoje transseksualnosti.