11 MINUTA SAM BILA MRTVA, VIDELA SAM SVE – RAJ I PAKAO: Saznala sam GDE ODLAZIMO posle smrti, ali jedno NISAM OČEKIVALA(VIDEO)

Jedna od najmisterioznijih stvari koje ljudski mozak još uvijek nije mogao da dokuči jeste to, šta se zapravo dešava nakon same smrti? Mnogo je priča po društvenim mrežama, a koje su u većini situacija neprovjerene. Neko je ubijeđen da poslije smrti nema ništa, dok su drugi ubjeđeni kako zagrobni život donosi ljepotu, sjaj i ugodan život. Nakon što joj je srce prestalo kucati, Charlotte Holmes proglašena je klinički mrtvom na 11 minuta. Nevjerojatno, ispričala je živopisan izvještaj o svom iskustvu nakon smrti. Međutim, drugi pojedinci koji su bili podvrgnuti kliničkoj smrti imali su različita iskustva.

Charlotteina priča posebno je zapanjujuća, budući da je Amerikanka doživjela moždani udar zbog kojeg joj se u konačnici ugasio cijeli sustav. Unatoč naporima liječnika da je ožive, ostala je u stanju kliničke smrti 11 minuta, tijekom kojih je doživjela duboko i detaljno putovanje izvan života. U videu koji je podijeljen na kanalu “The 700 Club”, žena je ispričala nadrealno iskustvo. Tvrdila je da je gledala kako je njezin medicinski tim pokušava oživjeti dok joj je duh lebdio iznad vlastitog tijela. Govorila je kako čuje očaravajuće melodije i osjeća se sigurnom da živi na nebu. Osim toga, ispričala je kako se ponovno srela s voljenima koji su umrli, poput svojih roditelja i rođaka čija je noga amputirana, i bila je oduševljena što može ponovo da ih vidi.

Charlotte je pokušala prenijeti neizrecivu ljepotu s kojom se susrela: “Dok sam gledala u zeleno drveće i bujnu travu, bila sam opčinjena harmoničnim melodijama koje su odjekivale eteričnim kraljevstvom. Na nebu se sve stvari povinuju volji Svemogućeg. Riječi ne uspijevaju uhvatite veličanstvo neba, koje nadmašuje čak i najluđu maštu, premašujući milijun puta. Mirisi koji su se širili zrakom bili su neopisivo izvrsni; aroma različita od svih s kojima sam se ikada prije susreo.”

Prema njezinim riječima, oni kojima je svjedočila nisu bili u uniformama, već ležerno odjeveni. Također je spomenula božansko carstvo sa svetim haljinama, koje se vjerojatno nalazi na višoj razini od neba, i potpuno je nešto neopisivo. Na kraju je dodala da nije vidjela ni crno, ni vatru, ali ni sam pakao što je mnoge zanimalo. Charlotte je ispričala susret s Isusom koji ju je upozorio da bez promjene načina života neće biti moguće osigurati mjesto u raju. Ona vjeruje da smo uključeni u duhovnu bitku za očuvanje pravih vrijednosti i odupiranje sveprisutnom zlu oko nas, za očuvanje čistoće duše. Charlotte je otac potaknuo da ovu poruku podijeli s drugima, naglašavajući važnost odlučnog djelovanja i izbjegavanja grijeha. U konačnici, naši izbori u životu će odrediti mjesto koje zaslužujemo u zagrobnom životu.

https://www.youtube.com/watch?v=4JUb8Zw7ucw