BIO JOJ JE 17 GODINA VERAN, ONA GA VARALA NA SVE STRANE: U najbolnijem momentu saznao za AFERU, a ova lepotica ga SPASLA

Jedna od najpoznatijih italijanskih fudbalera, Frančesko Toti tek je sada odlučio da otkrije najteže trenutke iz svog privatnog života…

Svoju fudbalsku karijeru, uprkos neverovatnim ponudama raznih klubova, proveo je u Romi i sa njima je, baš kao i s italijanskom fudbalskom reprezentacijom, osvojio brojne trofeje. A ne samo da je Frančesko Toti celog života bio veran jednom klubu, već je bio i veran i samo jednoj ženi.

 

Punih 17 godina Toti je proveo u braku sa prelepom italijanskom glumicom i modelom Ilari Blasi i s njom je dobio troje dece – Šanel, Kristijana i Isabel. Upravo zbog te činjenice mnoge je šokirala vest 2022. godine da je njihovom braku došao kraj, kao i da je Toti već pronašao novu ljubav – atraktivnu Noemi Boki.

Ipak, danas jasno i glasno tvrdi da on nije bio krivac za krah njihovog braka, kao i da je za sve vreme braka bio veran svojoj ženi. Ali, Ilari Blasi, koja je trenutno u vezi s nemačkim preduzetnikom Bastijanom Mulerom, time se i ne može pohvaliti. Upravo o tim trenucima Toti je sada i javno progovorio.

Zbog korona virusa sam izgubio oca i u tim trenucima moja žena nije bila sa mnom. Uzeo sam njen mobilni, što inače nisam radio, i pronašao poruke. Nakon toga više nisam mogao da spavam. Ništa više nije bilo isto”, rekao je Toti i dodao:

Kada mi je najviše bila potrebna, moje supruge nije bilo. Do mene su dolazile glasine: “Slušaj, Ilari ima drugog” , ali u stvarnosti je imala više od jednog. 20 godina sam joj verovao, a onda su počela da stižu upozorenja od raznih ljudi kojima verujem. Jednom sam pogledao njen mobilini i video poruku posrednika između Ilari i treće osobe u kojoj je pisalo da se vide u hotelu”.

Spomenu je Toti tada i svoju vezu s Noemi Boki, gde tvrdi da svoju bivšu ženu nikad nije prevario: “Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Činjenica je da sam upao u depresiju… Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz svega toga sam izašao zahvaljujući Noemi.”