ČEKAO JE TRUDNU MLADU PRED OLTAROM, NJE NIJE BILO: Mislio da ga ostavila, ISTINA je bila JOŠ GORA (VIDEO)

Verenik, 31-godišnji vatrogasac Flavio Gonkalvez, čekao je za oltarom iznenađen kašnjenjem…

Trudna mlada iz Brazila preminula je od moždanog udara samo nekoliko minuta pre dolaska pred oltar, a iza sebe je ostavila verenika i bebu porođenu hitnim carskim rezom.

 

Džesika Guedes, 30-godišnja medicinska sestra, bila je naizgled zdrava uoči venčanja u nedelju u Sao Paolu. Međutim, počela se žaliti na vrtoglavicu i bol u vratu.

Bolovala je zapravo od preeklampsije, poremećaja u trudnoći zbog kojeg je i stradala, piše Daily Mail.

 

Njen verenik, 31-godišnji vatrogasac Flavio Gonkalvez, čekao je za oltarom iznenađen kašnjenjem. U prostoriju je tada uletela rođaka tražeći pomoć nakon što se mlada onesvestila u autu.

 

– Otvorio sam vrata auta, a ona je ležala, no povratila je svest i razgovarala je sa mnom. Rekao sam joj: Draga, ovde sam – ispričao je Flavio, koji je svojoj verenici pružio prvu pomoć.

Devojka je prevezena u bolnicu, a zbog svog stanja lekari su morali da joj uklone maternicu. Izveden je carski rez kako bi se spasila 29 nedelja stara beba, a mlada majka preminula je nakon operacije.

 

Dete je imalo 930 grama i 34 cm, na intenzivnoj nezi je, pa će u bolnici verovatno ostati bar dva meseca.

https://www.youtube.com/watch?v=81UoYvjzMZI

Džesika je bila stvarno vesela osoba koja je volela život. Tako sam se radovao što ću postati njen suprug i što ću postati otac. Biću jak i neću oslabiti suočen s nesrećom – poručio je Flavio.

 

– Još uvek ne mogu da verujem da se to dogodilo. Moja patnja nastaviće se zauvek – dodao je.