Dao silne pare da bi POSTAO PAS: Japanac koji živi u kostimu škotskog ovčara prvi put izašao napolje u šetnju (VIDEO)

Jedan Japanac odlučio je da potroši čitavo bogatstvo kako bi postao pas.

Sada zbog svoje ostvarene želje dobija na popularnosti, snimajući snimke i objavljujući ih na internetu, a svojim bizarnim izgledom privukao je pažnju mnogih koji su pomno ispratili njegov prvi izlazak na ulicu ali i susret sa drugim psima i ljudima.

 

Japanac je sebe nazvao “Toko”, želeći da sakrije pravi identitet od osoba koje ga poznaju, a možda bi osudile njegovu davnašnju želju i okarakterisale ga kao poremećenog, kako je sam objasnio.

 

On se zapravo transformisao u psa rase škotski ovčar zahvaljujući realističnom kostimu iza kojeg je zakrio svoj identitet i postao čovjek-pas Toko.

https://www.youtube.com/watch?v=MA4UhxfTwVk

Njegova životna želja da postane pas koštala ga je nevjerovatnih 22.000 dolara, pa se može samo pretpostaviti da je Tokova ljudska ličnost najvjerovatnije i te kako dobrostojeća.

 

U sakrivanju pravog identiteta iza maske škotskog ovčara, ovaj Japanac je uvidio priliku i da postane poznat, pa se tako u posljednjem videu koji je objavio za njegovu neobičnu pasiju interesovala njemačka televizija koja je došla u Japan da snimi prilog o čovjeku-psu.

Iako je njegov kostim ogroman i jasno je da ne može biti riječ o pravom psu, ipak je veoma realističan, pa mnogi na prvi pogled nisu sigurni šta vide pred sobom.

 

Pored toga, Tokovi pokreti su veoma neobični i ne liče na pseće, a zbog svog pokreta šapom koji nije uobičajen za pse, prozvan je i “mašući pas”.

Prvi put u javnosti našao se upravo ispred kamera njemačke televizije, a kako je izgledao njegov susret sa ljudima i drugim psima, možete vidjeti u videu ispod:

 

Takođe, Toko vjerovatno planira da nadoknadi uloženo u kostim snimajući video snimke za sve koji bi željeli da ga gledaju, pozivajući ih da izraze svoje želje u kakvim ulogama bi voljeli da ga vide na sljedećem, prenosi Blic.

https://www.youtube.com/watch?v=qeq8vyxEIrI