DEČAK (14) UZEO KOKTEL DROGA:Majka ga našla predoziranog, a njegovo opravdanje ŠOKIRALO JE SVE!!!

D.H. (14) iz Niša dovezen je juče u prepodnevnim satima bez svesti u UC UKC Niš zbog sumnje da se predozirao narkoticima, a njegovo stanje je sada stabilno. Kako “Blic” nezvanično saznaje iz izvora upućenog u slučaj, on je navodno uzeo metadon, heroin i kanabis.

Kako naš sagovornik objašnjava, majka ovog četrnaestogodišnjaka navodno je metadonski zavisnik, a doktorima je negirala da je njen sin uzeo bilo koji narkotik.

Prema informacijama koje posedujemo, dečak ima ranije dobijenu posekotinu na nozi koja ga je bolela, a lekaru se nije obratio. Zbog bolova, kako se pretpostavlja, pokušao da “ublaži bol” tako što je, navodno uzeo sve ove narkotike.

 

– On je izdvojen od porodice gde živi sa svojom ženom, tako su je predstavili, majka je tada naišla slučajno i zatekla ga sa penom na ustima i bez svesti – objašnjava naš izvor.

 

Podsetimo, kako su saopštili juče iz UKC Niš, on je vozilom Hitne medicinske pomoći dovezen je u prepodnevnim satima bez svesti zbog sumnje da se predozirao narkoticima.

 

– Pacijent je intubiran i prebačen na Kliniku za pedijatriju jer je maloletan. Analize krvi potvrdile su da se radi o trovanju narkoticima, ali je ustanovljeno da pacijent ima i ranije zadobijenu posekotinu na nozi koja nije adekvatno lečena i koja je pod infekcijom. Iako je stanje pacijenta u momentu prijema bilo jako teško, zahvaljujući lekarima Klinike za pedijatriju i Urgentnog centra UKC Niš, dečak je stabilizovan, budan je i uspostavio je samostalno disanje – saopštili su iz UKC Niš.