DEČKO ME TERA DA OSTAVIM SINA IZ PRVOG BRAKA: Odlučila sam da ga poslušam i ZA TO IMAM DOBAR RAZLOG!

Jedino što je brine je kako će to podneti njeni bolesni roditelji…

U rubrikama na foru “Dragi Lastane” i “Draga Saveta” doista se može pronaći sve i svašta, a jedan je upit poslan u rubriku “Draga Wendy” toliko bizaran da se našao u Independentu.

 

Žena razmišlja da ostavi sina jer je to tražio njezin budući muž, a brine je kako će to podneti njeni bolesni roditelji.

– Draga Wendy, dečko me zaprosio. Ja imam sina iz prvog braka, a starateljstvo delim sa svojim bivšim suprugom. Moj dečko takođe ima ćerku iz prvog braka, ali je ne viđa. Odmah mi je rekao da neće prihvatiti mog sina i da ga trebam ostaviti kada se venčamo – započela je nepoznata žena svoju ispovijest.

 

– Odlučila sam da ga ostavim – kaže ona mrtva hladna, ali ima tu par problema.

Ostaviću ga kad se venčamo, ali moj zaručnik želi da to uradim odmah. Međutim, ne znam kako to reći svojim roditeljima koji jako vole unuka. Oboje su bolesni, otac mi ima rak, a majka je depresivna. Bojim se da bi ih to moglo jako pogoditi – zabrinula se gospođa i tražila savet od izvjesne Wendy.

Wendy joj je kratko napisala:

 

– Ostavićeš sina zbog monstruma koji ne viđa svoju vlastitu ćerku? Jesi li toliko očajna za mužem pa ćeš pristati na sve? Potraži pomoć psihologa i psihijatra i stidi se”, napisala joj je Wendy.

 

(Espreso.co.rs)