Lidija (21) je zavirila momku u telefon: Zbog onoga što je videla se OBESILA (FOTO)

Lidija Roberts (21) osećala se povređeno, nakon što je otkrila nedozvoljen sadržaj na uređaju koji pripada biznismenu i njenom dečku Adamu Velsu.

 

Par se zbog toga posvađao i iako se Vels tog 9. juna 2017. vratio u njihov zajednički stan na ručak, svađa se nastavila i on je otišao u noćni izlazak sa prijateljima i kolegama.

Vels je zatekao Lidiju mrtvu kada se sledećeg jutra vratio u njihov zajednički dom u Radklifu, u Mančesteru.

Adam, inače direktor kompanije, nakon toga je pozvan pred sud i upisan je u registar seksualnih prestupnika na pet godina zbog spornih fotografija.

 

Istraga je otkrija da je Lidija i ranije pokušavala samoubistvo i bili su joj propisani lekovi za depresiju.

 

Lidijina majka je rekla da je ona živela sa Adamom Velsom i da su bili u vezi dve godine od 2015. do 2017.

 

– Devetog juna Lidija je pronašla drugi Adamov telefon i otkrila da sadrži neprikladne fotografije mladih devojaka. Lidija se osećala povređeno i bila je zgrožena onim što je pronašla, još više od pomisli da je Adam bio sa njenim nećakinjom i nećakom.

 

Osećam da ju je on naterao da donese odluku da uradi ono što je uradila. Kao porodica smo devastirani gubitkom naše lepe ćerke i zbog toga mu nikada nećemo oprostiti. Prema našem mišljenju, sada nam ostaje još neodgovorenih pitanja i nadamo se da ćemo jednog dana saznati istinu – izjavila je majka.