Muž objavio pismo upućeno BUCMASTOJ ženi i internet ne diše: “Devojke, ne zavaravajte se jer ovako treba da izgleda PRAVA ŽENA”

Robi Trip je najveća faca na Instagramu zbog predivnog pisma koje je napisao svojoj “bucmastoj” supruzi.

Robi je podelio sa svojim pratiocima fotografiju njega i njegove supruge na plaži. Nije jurio lajkove zbog fotke, već je čekao reakcije na njegovo pismo koje je uputio svojoj lepšoj polovini i koje se osvrće na površne standarde kad je u pitanju lepota i izgled žena.

 

“Volim ovu ženu i njene obline. Često su me zezali drugari kad sam bio tinejdžer što su me privlačile krupnije devojke, koje su oni nazivali ‘bucmastim’ ili ‘debelim’. Što sam bivao stariji sve više sam bio zainteresovan za feminizam i kako mediji marginalizuju žene jer ih stalno predstavljaju na određeni način – mršave i visoke. Shvatio sam koliko je muškaraca opčinjeno ovom laži. Za mene ne postoji ništa više seksi nego žena koja je pored mene – krupnije butine, velika zadnjica, mali prevoji na stomaku itd.

Njeno telo nikad neće biti na naslovnici ‘Cosmopolitena’ ali će uvek biti u mom životu i srcu. Ne postoji ništa više seksi od žene koje imaju obline i samopouzdanje. Momci, razmislite opet o onome što vam je društvo reklo da je vaša želja. Prava žena nije porno-zvezda, filmska zvezda ili manekenka. On je stvarna. Ima predivne strije na kukovima i udubljenja na zadnjici. Devojke, nema potrebe da se zavaravate i da govorite sebi da morate da izgledate dugačije da biste bile voljene. Ima muškaraca koji će biti srećni što su sa vama, neko ko će vas voleti kao što ja volim moju Saru”.