NEZAPAMĆENA ŠVALERSKA AFERA JOŠ SE PREPRIČAVA PO KRAGUJEVCU: Žena otkrila da je ljubavnik vara, pa pozvala muža, nastao HAOS

O jednoj švalerskoj aferi od prije dvije godine brujao je čitav Kragujevac. Iako je sve izgledalo kao loš film ona se stvarno dogodila i prepričavala kako u gradu, tako i van njega. Njeni akteri zbog diskrecije u medijima ostali su anonimni, ali je priča o njima kao filmska.

Kako su prenosili lokalni mediji, epilog ljubavnog trougla u Kragujevcu bila su izbijena četiri zuba, polomljena šaka, masnice, krivične prijave i bruka. I danas se Kragujevčani upoznati sa ovim slučajem sjećaju svih detalja iz nesvakidašnje afere u naselju Pivara. Medicinska sestra, rodom iz Bosne, koja se udala u Kragujevcu, glavni je lik ove priče.

 

Ona je pozvala ljubavnika da dođe kod nje u stan dok joj je suprug bio odsutan. A onda je saznala da je ljubavnik „vara“ sa drugom ženom. To je, teško podnijela, pa je pozvala svog drugog ljubavnika da dođe i prebije nevjernog narodski rečeno- prvog švalera!

Na njegovu sreću on nije čuo telefon, zato što je bio u kafani – rekao je izvor iz policije koji je radio na ovom slučaju.

 

Onda je žena pozvala svog supruga i rekla da se u kući nalazi lopov! Kada je muž stigao nastao je haos. Suprug je zadobio snažan udarac pesnicom u glavu, zbog čega mu je zatvoreno oko i ostala mu je ogromna masnica.

 

Međutim, muž je onda uzvratio i tako prebio ljubavnika da mu je izbio četiri zuba, a sebi u tuči polomio šaku. U trenutku kada je stigla policija oni su se još makljali. Svi su privedeni, a suprugu i njegovom ocu policija je privremeno oduzela oružje.

 

Brak se raspao, a po svemu sudeći uslijedio je dug i neprijatan sudski spor.

 

Ucentar