OVO JE RADNICA KOJA JE DOBILA BATINE OD GAZDE JER JE TRAŽILA PLATU: Odvukao me u hodnik gde nema kamera i UDARAO PESNICAMA (FOTO)

Pretučena radnica hotela “Jablanica” u Mostaru tvrdi da je dobila batine od vlasnika jer nije htela od ode dok ne dobije platu.

 

Enisa Klepo (27) otkrila je detalje slučaja koji je uznemirio javnost u BiH. Tvrdi da je upravi kompanije saopštila da daje otkaz i da su i druge kolege takođe najavile da napuštaju hotel.

 

– Direktorku hotela sam suočila sa argumentima i činjenicama i zapretila mi je da će pozvati supruga koji je ujedno i vlasnik. Kada je došao, rekla sam isto što i njoj, da objekat neću napustiti dok ne dobijem platu koju sam zaradila za juli s obzirom na to da je već bio početak augusta – rekla je Klepo za N1.

 

Klepo tvrdi da je tad počelo zlostavljanje.

Udario me je šakama. Potom je počeo da me gura. Njegova supruga i kuvar su pobegli dok je kuvarica stajala između nas, ali nije povređena. Zatim me je odvukao do hodnika gde nema video nadzora. Tamo sam dobila brutalne batine. Najviše me udarao u glavu šakama i šamarao. Ujedno me vređao da sam klošarka – ispričala je Klepo.

 

Navodi da je uspela da uzme stvari i napusti hotel tek kad je direktor prestao da je tuče. Odmah je pozvala roditelje koji su je odvezli najpre u hitnu pomoć, a zatim u bolnicu u Mostaru gde su joj konstatovane teške telesne povrede.

 

Klepo ima jasnu poruku za javnost.

– Pozivam sve da početkom naredne sedmice dođu i podrže me na protestima o čemu će javnost biti blagovremeno informisana – navela je Klepo.

 

Policija je ranije saopštila da je u utorak u 20.50 sati D.K. iz Jablanice prijavila da je u Hotelu “Jablanica” njenu kćerku E.K. (27) fizički napao A.Dž. (44) i naneo joj vidne povrede.

 

Osumnjičeni je priveden.

 

– Dežurni lekar KBC Mostar obavestio je PU Mostar da je E.K. zadobila teške telesne povrede. Sa događajem je upoznat nadležni tužilac i preduzete su sve potrebne mere – saopšteno je iz policije Hercegovačko-neretvanske županije.

 

(Kurir.rs)