OVO SU OTAC I SIN KOJE JE UBIO POMAHNITALI BODIBILDER: Danas u 13 sati sahrana, majka mladića i dalje u teškom stanju (FOTO)

Otac i sin Đengiz i Denis Onder, koje je u petak u Gradačcu ubio Nermin Sulejmanović, biće sahranjeni danas na mezarju Šehitluci.

 

Dženaza će biti klanjana ispred Požaričke džamije u Gradačcu u 13 časova.

 

Inače, Džengiz i njegov sin Denis su rodom iz Tutina, ali su imali tursko državljanstvo jer su kratak period života proveli u Turskoj.

Podsetimo, u krvavom piru Sulejmanovića, nakon što je pretukao bivšu nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, a potom i brutalno likvidirao jednim hicem u glavu, ubica se uputio u grad gde je ubio Đengiza i Denisa Ondera.

 

Tada je ranio i Harisu Onder, majku i suprugu, koja se i dalje sa teškim povredama nalazi u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

 

Dan žalosti u FBiH i Republici Srpskoj, povodom ovog stravičnog zloćina, biće sutra.

 

Inače, Nizama Hećimović, žrtva nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića, sahranjena je juče na groblju pored džamije u Mionici kod Gradačca.

Telo nastradale Nizame okupljeni su od porodične kuće na rukama preneli do lokalne džamije.

 

Na dženazi su se okupile hiljade ljudi kako bi poslednji put ispratile i odale počast devojci koju je ubio nevenčani suprug Nermin Sulejmanović.

 

Monstrum je ubistvo prenosio na društvenim mrežama naočigled njihove bebe. Nakon toga je nastavio sa krvavim pirom u kome je još ubio Džengiza i Denisa Ondera i ranio tri osobe.

 

(Kurir.rs/Avaz)