PENZIONERKA SE UDALA ZA 45 GODINA MLAĐEG MUHAMEDA NE SLUTEĆI NA JEDNO: Mislila da je nevina, pa prošla kao BOSA PO TRNJU

Penzionerka se uadala za 45 godina mlađeg Egipćanina ne sluteći šta će da je snađe.

Ispovest Beograđanke koja je nasela na laži jednog mladog Egipćanina, pokazuje koliko je ljubav slepa i da zapravo ne poznaje granice. Naime, penzionerke su često meta masnih prevara, od strane mlađih muškaraca koji ih zavedu, a onda i opljačkaju.

 

Međutim, priča Muhamed Ahmeda Ibrihama (37) i Ajris Džons (82) dokaz je da ljubav ne poznaje nikakve razlike. Naime, mladi Egipćanin oborio je s nogu britasnku penzionerku, te su pre dve godine stali na ludi kamen.

 

Mnogi su komentarisali da je peniomnerka isključivo njegov plen, te da je sa njom zbog novca. Međutim, ona nije marila za komenatre.

Njih dvoje dopisivali su se izvesno vreme preko Fejsbuka, a onda je starica odlučila da ode u Egipat kako bi bila sa muškarcem u kojeg se ludo zaljubila.

 

Razlika u godinama nije ih sprečila da razmene bračne zavete.

 

“Zaljubio sam se čim sam je ugledao”

 

Ajris i Muhamed prvi put su se videli na aerodromu u Kairu u novembru 2019. Prisećajući se tog susreta, Muhamed je rekao kako je bio “veoma nervozan”:

 

– Ali, čim sam ugledao Ajris, znao sam da je ona prava žena za mene. Ja sam najsrećniji čovek na svetu, jer pokraj sebe imam ovakvu ženu.

Da bi mogao da se posveti Ajris, Muhamed je uzeo neplaćeno odsustvo i sa njom provodio vreme upoznajući je sa lepotama Kaira. Živi u trosobnoj kući sa roditeljima, dvema sestrama i bratom. Kategorički tvrdi da se nije oženio iz materijalnih pobuda.

 

– Ne želim da dobijem britansko državljanstvo, ne želim novac, brak mi prija i živim od svog rada – izjavio je novopečeni mladoženja.

 

“Moja mama je presrećna zbog mene”

 

Ajris je bivša spremačica, živi u domu vrednom 250.000 evra, a njena invalidska penzija iznosi oko 900 evra mesečno.

Nije me briga gde ćemo živeti, niti koliko je Ajris bogata ili siromašna. Jedino što želim jeste da budem sa njom – objašnjava Muhamed i dodaje:

 

– Ljudi misle da sam sa Ajris iz drugih razloga, a ne zbog ljubavi. Znam da je Britanija prelepa zemlja i da bi mnogi iz Egipta želeli da se tamo presele, a meni je svejedno. Živećemo tamo gde Ajris bude odlučila.

 

Tokom prvog boravka u Kairu Muhamed je odveo Ajris da je upozna sa svojim roditeljima.

 

– Mojoj majci se Ajris jako dopala i dobro su se slagale, iako među njima postoji jezička barijera. Podržala me je u želji da se oženim Ajris. Rekla mi je da će biti srećna samo ako sam ja srećan. To, uostalom, svaka majka želi, da njen sin bude sa ženom koju voli – navodi mladi Egipćanin.

Prva bračna noć – puna teskobe

 

Veza ovog kontroverznog para izazvala je veliku znatiželju u britanskoj javnosti. Početkom godine Ajris je gostovala u popularnoj TV emisiji i otkrila detalje iz svog bračnog života sa dva i po puta mlađim muškarcem.

 

– Naša prva noć bila je poprilično teška – priznala je vremešna mlada. – Nisam bila ni sa kim intimna 35 godina. Mislila sam da sam opet nevina. Da bismo mogli da vodimo ljubav, potrošila sam celo pakovanje lubrikanta. Sledećeg dana nisam mogla da hodam, osećala sam se kao da jašem konja. Ali, prebrodili smo i taj izazov.

 

Muhamed se ne obazire na glasine koje prate njegov brak:

 

– Možda je nekome čudno kada odaberete ženu koja je 20 godina starija od vaše majke, ali to je ljubav, ona vas čini slepim. Kad se zaljubite, nije vam važno koliko godina žena ima i kako izgleda. Važno vam je samo da budete srećni zajedno.

 

Kraj ljubavi

 

Uprkos tome što su bili u srećnom braku dve godine, par je odlučio da ipak raskine. Iris je u intervjuu rekla da ne žali ni za čim. Ona kaže: “Obožavala sam sve u vezi sa Muhamedom, ali to je postao težak posao. Na kraju smo se stalno svađali oko svega i svačega. Ne mogu ja tako, nisam zaljubljeni tinejdžer. Imam 83 godine.”