Udala se za krpenu lutku: ‘U problemu smo jer me prevario, ali borim se za nas zbog našeg sina’

Meirivone je svoju burnu romansu s Marcelom započela kada je njezina majka napravila krpenu lutku nakon što je slušala njezine pritužbe kako nema s kim plesati.

Meirivone Rocha Moraes (37) bila je spremna proslaviti svoju prvu godišnjicu s krpenom lutkom Marcelom, ali ostala je slomljena srca nakon što je njezina prijateljica vidjela Marcela kako se našao u motelu s drugom ženom.

 

Meirivone je svoju burnu romansu s Marcelom započela kada je njezina majka napravila krpenu lutku nakon što je slušala njezine pritužbe kako nema s kim plesati, kako piše Mirror.

 

I 18. prosinca 2021., par je svoju vezu učinio službenom na ceremoniji vjenčanja kojoj je prisustvovalo 250 uzvanika. Nije ni prošlo dugo nakon vjenčanja kada su u svoju obitelji uveli još jednog člana – bebu lutku Marcelinho, u ‘kućnom porodu’ uz pomoć medicinske sestre i liječnik.

 

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

Nažalost, u njihovoj vezi brzo su nastali problemi. Meirivone iz Brazila tvrdi da ona i Marcelo sada spavaju u odvojenim sobama nakon što je otkrila da ju je varao s drugom ženom.

 

Sada je progovorila o njihovoj romansi u videu na TikToku, koji je skupio 1,6 milijuna pregleda i više od 120 tisuća lajkova.

 

“Saznala sam preko prijateljice koja mi je rekla da je vidjela Marcela kako ulazi u motel s drugom ženom dok sam ja bila tri noći i tri dana u bolnici s Marcelinhom, našim sinom, koji je imao virus. Prvo sam mislila da laže, ali onda sam počela pretraživati ​​njegov mobitel i vidjela sam razgovore pa sam bila sigurna da me vara. Sve je poricao i govorio da me jako voli te je tražio oprost”, objasnila je.

Iako je u početku razmišljala o potpunom izbacivanju Marcela iz kuće, pristala je pustiti ga da ostane zbog svoje djece, Carol i Diega, te njihove ‘bebe’ Marcelina.

 

“Htjela sam ga izbaciti iz kuće, ali naše dijete je još malo i u ovoj fazi bi mu otac jako nedostajao. Također, ljubav koju osjećam prema njemu natjerala me da oprostim, ne u potpunosti, ali mislim da ne bih mogla živjeti bez svog muža. Moram razgovarati s njim, kako bi jednom zauvijek odlučio da više neće varati, a ako to učini još jednom, neću mu oprostiti”, zaključila je.