ŽELI NAZAD: Bivši marinac koji je postao žena, želi da se vrati na staro i poručuje “”To je NAJVEĆA GREŠKA u mom životu”” (FOTO)

Jedan bivši član mornarice ”Naivy seal”, Kris Bek (55) postao je Kristin Bek pre skoro deset godina. On sada navodono želi nazad, da povrati pol koji je dobio rođenjem. Kako se navodi u ”Radar online”, Kris je nezadovoljan trans-aktivistima koji su ga ”iskoristili”, kao i celokupnim procesom tranzicije, koji naziva ”najgorim iskustvom svog života”.

U nedavnom podkastu ”The Ronny Starbucks Show”, kako prenosi DailyMail, Bek je izjavio:

 

”Sve što vidite na CNN-u sa mojim licem, ne verujte ni reč od toga. Sve što se desilo prethodnih deset godina uništilo mi je život. Ja sam uništio svoj život. Nisam žrtva. Ja sam ovo uradio sebi, ali mi je potrebna pomoć. Preuzimam potpunu odgovornost. Otišao sam na CNN, kao i na druga mesta, i zato sam sada ovde. Pokušavam da ispravim to”.

Bek je prvi put otkrio javnosti da je transrodna osoba 2013.godine, tokom svog gostovanja na CNN-u. On je nakon toga prošao kroz proces rekonstrukcije lica kako bi što više podsećao na ženu, pre nego što je započeo ceo proces promene pola.

On takođe tvrdi da je ”iskorišćen” od strane doktora, koji mu je prepisao ženske hormone, kada je počeo da se identifikuje kao žena. Bek je bio visoko odlikovan član mornarice, koji sada veruje da ovo nije bilo ništa više od pokušaja da se normalizuje ”radikalana trans-tema”.

 

”Bio sam iskorišćen, bio sam veoma naivan. Bio sam u lošem stanju, i to su iskoristili”, rekao je Bek o svojoj jednočasovnoj konsultaciji sa doktorom. To je bila propadanga. Bio sam iskorišćen veoma žestoko od strane ljudi koji su znali mnogo više od mene. Oni su znali šta rade, ja nisam”, nastavlja on u svojoj ispovesti.

Postoji hiljade klinika za promenu pola sagrađenih svuda po Americi. Čim dete uđe i kaže ‘ja sam muškobanjasta’ ili ‘Ovako se osećam prijatno’, psiholog kaže: ‘Oh ti si transeksualac’. I onda sledećeg dana, daju ti hormone- iste hormone koje koriste za medicinsku kastraciju pedofila”, objašnjava on, ”Sada, oni ovo daju zdravim 13-godišnjacima”.

On još poručuje deci koja se osećaju drugačije u svojoj koži: ”Morate da usporite.” A u osvrtu na svoje odluke u životu, ovaj bivši marinac kaže da bi nastavio sa svojim životom kada bi mogao, i ne bi govorio ni reč o tome. On je takođe objasnio da se njegovo stanje naziva ‘polna disforia’- često opisivana kao osećaj nelagode zbog pola sa kojim ste rođeni.

Od ove objave, on je vratio svoje ime koje je imao kao muškarac, i veren je za ženu.