DEČAK JE IZAŠAO IZ ŠKOLSKOG AUTOBUSA I POTRČAO PRAVO POD KAMION: Vozačeva reakcija ostaviće vas bez daha! (VIDEO)

O snimci se ne zna gotovo ništa osim činjenice da je snimljena negde u Norveškoj

Saobraćaj je potencijalno opasan za sve svoje učesnike, a među najugroženijima su svakako deca. Zašto je to tako sigurno vam ne moramo objašnjavati, ali ova će snimka ipak ‘otrezniti’ mnoge.

 

Norvežanin i vozač kamiona na YouTubeu je objavio snimku neverovatne reakcije svojeg kolege koji je naišao iz suprotnog smera i ‘suočio’ se sa školarcem koji mu je ‘izleteo’ pred kamion nakon što je s prijateljima izašao iz školskog autobusa.

O snimci se ne zna gotovo ništa osim činjenice da je snimljena negde u Norveškoj. Video je u samo nekoliko dana videlo više od 800 hiljada ljudi, a verujemo da su većina toga roditelji koji su snimku pokazali svojoj deci.

 

Brojni komentatori na YouTubeu i Redditu ukazali su da je, uz brzu reakciju vozača, u ovoj situaciji još bitnija bila neverovatna tehnologija kočenja koju Volvo ugrađuje u svoje kamione i s kojom se jako ponose.

 

Ali, da ne dužimo. Pogledajte video, a onda ga pokažite deci, prijateljima i drugim roditeljima i naučite najmlađe da se ulica prelazi na pešačkom prelazu. Koliko god fantastične bile, nemojte dopustiti da život vašeg deteta zavisi o nečijim kočnicama.

https://www.youtube.com/watch?v=HnCU20Cu0fs