ŽENE SHVATITE VEĆ JEDNOM: DOK GOD JE OŽENJEN – TI SI MU SAMO USPUTNA STANICA

Biti “druga” žena nije nikakva privilegija ili znak ljubavi. Često se takvi odnosi zasnivaju na lažima, nevjernosti i povredi drugih ljudi, a danas ćemo razgovarati o razlozima zašto se takve veze obično završavaju neuspjehom.

Prvo, važno je shvatiti da ako je muškarac još uvijek oženjen, ti si mu samo privremena stanica na putovanju njegovog života. Ako postoje i druge žene u njegovom životu, to znači da on tebe ne smatra prioritetom. Većina oženjenih muškaraca ne razmišlja o razvodu i zamjeni svoje supruge drugom ženom. Često ulaze u ovakve afere iz dosade ili kao način da zadovolje svoj ego. Ovo nije temelj za dugotrajnu i ispunjavajuću vezu.

Druga važna stvar je razmotriti zašto biste željeli biti u takvoj vezi. Zašto biste posvetili svoj život muškarcu koji je spreman prevariti svoju zakonitu suprugu? Zašto biste vjerovali da vas voli više od nje? Činjenica je da većina muškaraca koji se upuštaju u ovakve veze koristi prazne izgovore kako bi održali svoju aferu, a ta priča o ljubavi često nije istinita.

Osim toga, treba razumjeti da nije tako komplicirano okončati loš brak. Ljudi ostaju u lošim brakovima iz različitih razloga, ali ako je muškarac istinski zaljubljen u vas, spreman je poduzeti korake prema razvodu. Ispričavanje se neopravdanim postupcima ili krivljenje njegove supruge za sve njegove probleme nije put prema zdravoj i ispunjavajućoj vezi.

Na kraju, takvi odnosi obično su osuđeni na propast. Muškarci koji traže “druge” žene često pokušavaju opravdati svoje postupke, a žena koja je spremna ući u takvu vezu nije bolja od njega. Umjesto da sudjelujete u takvim odnosima, vrijeme je da tražite iskrenu i zdravu ljubavnu vezu koja će vam donijeti sreću i ispunjenje, a ne povredu i komplikacije.Izvor: svezazenu.net