Djevojka je na tri minute bila klinički mrtva: Otkrila je svoje zastrašujuće iskustvo

Žena je doživjela iskustvo toplinskog udara i tvrdi da satovi “prestaju raditi” kad ih nosi.

Jade je završila u bolnici u Wisconsina nakon što ju je zadesila vrućina od 32 stupnja Celzijusa, a visoka vlažnost činila je temperaturu “nepodnošljivom”. Simptomi su uključivali mučninu, vrtoglavicu, suha usta i iscrpljenost. Hitno je prevezena u bolnicu gdje su je proglasili mrtvom na tri minute.

 

Oživljena je defibrilatorom i prošla kroz niz testova tijekom četiri dana boravka u bolnici. Na TikToku je podijelila svoju priču, privukavši pažnju na svoje “čudne” događaje nakon incidenta, prenosi Indy100.

Jade, rođena s različitim srčanim poremećajima, vjeruje da vrućina izaziva epizode, a iskustvo smrti nije ih pogoršalo, ali smatra da su pridonijele onome što joj se dogodilo. Osim simptoma poput niske temperature i slabosti mišića, Jade je počela patiti od rušenja u nesvijest nakon incidenta, što nije iskusila prije. Također, naišla je na “čudne anomalije”, uključujući prestanak rada satova koje nosi, kako tvrdi.

Čudne anomalije

 

“Prvo sam mislila da je ponovno toplinski udar, ali samo sam se onesvijestila i liječnici vjeruju da je to zato što sam još uvijek toliko iscrpljena od svih tjeskoba skorog umiranja. Ali, bila sam primljena u bolnicu nekoliko puta zbog toga i obavili su mi testove kao što je magnetska rezonanca i dodatne analize krvi, kao i pregled kod neurologa i dijagnosticirana mi je epilepsija”, otkriva.

 

Jade ističe da je ovo iskustvo promijenilo njezin odnos prema životu, ističući važnost brige o sebi i dublje cijenjenje života.

Vjerujem da mi to govori da se život nastavlja nakon smrti. Osjećam se kao da sam u posebnom klubu i to me natjeralo da naučim kako se bolje brinuti o sebi, kao i da više cijenim život”, zaključila je.