LEŠ MRTVE MAJKE JE 13 GODINA DRŽAO U STANU: JEZIVA PRIČA PSIHOPATE KOJI JE S NJOM ČINIO MONSTRUOZNE STVARI

Iskopao je mrtvu majku iz groba i držao je u stanu 13 godina

Sin je 13 godina kod kuće držao telo pokojne majke, koje je prethodno iskopao iz groba. Celu stvar je otkrio čovekov zet koji ga je posetio nekoliko godina kasnije. Prizor koji je video bio je zastrašujući. Odmah je pozvao službu na lice mesta.

 

“Izvukao je majku iz groba”

 

U februaru 2023. godine u Radlinu u Poljskoj izašla je na videlo šokantna priča. Zabrinut zbog nedostatka bilo kakvog kontakta sa tastom, zet je odlučio da ga poseti posle mnogo godina. Prizor koji je zatekao u stanu bio je zastrašujući. Muškarac je odmah obavestio policiju.

Policajci koji su stigli na lice mesta pronašli su mumificirano telo 95-godišnje žene kako leži na kauču. Sumnjalo se da pripada majci muškarca, koja je umrla 12 godina ranije. Prvi nalazi su pokazali da je telo bilo tamo nekoliko do nekoliko meseci. Međutim, ispostavilo se da je istina sasvim drugačija.

 

Portparol Okružnog tužilaštva, je obavestila: „Utvrđeno je da grob Jadvige L., u kojem je sahranjena 16. januara 2010. godine, ostao je prazan. Čovek je verovatno iskopao telo njene majke odmah nakon toga, sahranivši ga u svom domu i mumificirao. Telo je u ovom domu ostalo od 2010. godine.”

Telo je bilo u savršenom stanju

 

Prema informacijama koje su dali istražitelji, telo žene je bilo u savršenom stanju. Sedamdesetšestogodišnji sin je “zbrinuo” svoju preminulu majku jer na njenom telu nisu pronađene povrede niti znaci raspadanja. Verovatno ih je redovno čistio i održavao specijalnim hemikalijama. “Zbog veoma dobrog stepena očuvanosti kožnih obloga i nedostatka tragova hranjenja insekata i odsustva znakova skeletizacije, moguće je da je ovaj efekat postignut upotrebom sredstava za balzamiranje leševa” – objasnila je portparolka Vodislav policije.

Ko je sin mrtve žene?

 

Polovinu dvospratnice u Radlinu posedovao je 76-godišnji Marijan L., u drugom delu su živeli njegovi rođaci. Poznato je da je čovek dugi niz godina jedva izlazio iz kuće, nije održavao kontakt sa porodicom i ni pod kojim uslovima nikoga nije puštao u svoj stan. Prema informacijama dobijenim od komšija, nisu znali ni ime vlasnika zgrade.

 

U februaru je 76-godišnjak prebačen u bolnicu. Posle mesec dana intenzivnog psihijatrijskog lečenja, saslušan je. Optužen je za skrnavljenje leša. Marijan L. je i dalje u bolnici, gde će biti podvrgnut daljim pregledima. Rezultat određuje koju kaznu će čovek dobiti.