Ovaj ČOVEK tužio je LJUBAVNIKA svoje žene i dobio 680.000 EVRA odštete. Da li biste učinili isto?

Ni švaleracija više nije što je nekad bila. Pa ako želite da prevarite muža, barem ako to činite u Americi, moraćete da odrešite kesu. I to ozbiljno.

Naime, Kevin Hauard iz Severne Karoline u Americi, tužio je ljubavnika svoje žene i tražio da mu plati 750.000 dolara, što je oko 680. 000 evra, jer mu je, kako je naveo u tužbi, uništio brak. Muškarac s kojim ga je žena varala, bio je njen kolega s posla, koji je redovno dolazio kod njih na večere, pa ga je Kevin doživljavao kao porodičnog prijatelja.

 

Ali ne lezi vraže, prijatelj je očigledno bio mnogo više od prijatelja, a to je potvrdio i privatni detektiv koga je Kevin angažovao kada mu je ponašanje njegove žene postalo sumnjivo.

Kevin je odmah odlučio da ga tuži, jer je, kako kaže, bacio ljagu na svetost braka.

Posledice kršenja bračnih zaveta moraju da postoje. Ljudi moraju da budu svesni da i brak ima svoje zakonske odgovornosti – poručio je Kevin.

 

I i pravosudni sistem u Severnoj Karolini bio je na njegovoj strani, pa zakon o “otuđenju naklonosti” dopušta supružniku da tuži treću osobu zbog namernog uplitanja u bračni odnos.

 

Naravno, Kevin se razveo od žene i sada je na psihoterapiji, jer kako kaže “ima još mnogo rana na srcu i duši koje mora da zaleči”.

 

Kevinova supruga i dalje je u vezi sa svojim ljubavnikom.