Skupili se ožalošćeni, plakali od smijeha dok se čitao testament

Vjerujemo da ste mnogi imali situacija da čuju neke zanimljive situacije koje su se desile na groblju ili tokom sahrana pogotov kada se raid o našem regionu ali Srbija je po mnogo čemu zanimljiva. Tu se dešava sve i svašta od puštanja raznih snimaka na kojima se pokojnik obraća pa do i nekih mafijaških obračuna u Pančevu. Ima i slučajeva kada zamjene se pokojnici pa na sahrani ne bude osoba koja treba da bude te kada se otvori sanduk vidi se da se radi o pogrešnom.

Tako u ovom slučaju imamojednu komičnu ali i jako bizarnu situaciju iz Srbije. Zna se da je tokom sahrane održan i neki govor te su članovi porodice odlučili da se na ovaj način oproste od pokojnika a to su jako rijetk situacije pa se na sahrani pojavi i advokat od pokojnika koji čita testament. Čudna zaista situacija ali se mora ispoštovati i takva je situacija napravljena. Tako se u okolini Niša desila situacija gdje je pokojna Slavka Miroljubović imala želju da avokat čita testament na njenom grobu a kad je advokat to počeo ljudi su se smijali i mnogima nije bilo jasno zašto se ovo desilo..

 

“Sestriću Dušanu zamrzivač od 40 litara i tepih mali iz sobe. Sestri Dragici krevet i dva nova jorgana. Mužu ne mogu ništa da ostavim jer je otišao prije mene tako da Dušane vidimo se uskoro.”