ISPOVIJEST KUHARA O BLUDU NA JAHTAMA: Zaradio sam 28.000 eura za mjesec, ali sam vidio svašta!

Osoblje na luksuznim jahtama svakodnevno doživljava scene koje mnogi ne mogu ni da zamisle. Rad u posadi ili kao osoblje skupocijenih jahti za bogataše najčešće je odlično plaćen posao, ali sa strogim klauzulama o povjerljivosti, najčešće jer se na tim brodovima zaista može vidjeti pravi blud i razvrat.

Ne radi se samo o serviranju kavijara i skupih koktela, naime, jedan anonimni član posade na takvim plovilima otkriva kako je jedan od zadataka koji je trebalo ispuniti bilo sakupljanje i pospremanje korišćenih seks-pomagala, poput vibratora, bičeva, dilda, piše Avaz.

 

 

 

– Dočekivali smo litvanske i ruske pro*titutke, a obično su ih dovozili do jahte u pristaništima u floti skupocijenih Mercedesa. Potom bi bogati klijenti odabrali tri žene za taj dan. Nakon nekog vremena vas više nije ni briga, radite svoj posao i za to dobijate odličnu platu, a da se na nešto pobunite, dobili biste otkaz i došao bi neko drugi, oni ne bi prestali to da rade – rekao je jedan od kuhara na jahtama, koji je želio ostati anoniman zbog strogih uslova zapisanih u ugovoru o radu.

 

 

 

Nije neuobičajeno, dodao je, načuti razne dogovore o prodaji ili nabavci droge, poput kokaina ili ekstazija, a tablete “vijagre“ se na tim brodovima žvaću kao bombone. Na jahtama se, govori, ne ponašaju najgore njihovi vlasnici, već oni koji ih unajme na sedam ili dva dana i za to plaćaju više od pola miliona eura.

 

 

 

– Sve vam se na tim jahtama svodi da se nabavi droga, osiguraju pros*itutke te zlostavlja posada svojim zahtjevima. No, uprkos svemu, ne mogu da se požalim jer sam samo prošlog ljeta zaradio više od 28.000 evra u napojnicama – rekao je kuhar.

 

 

 

Osim zgodnih, slavnih i uglađenih muškaraca, ekskluzivne pratnje na jahtama, kako same sebe nazivaju, priznaju da spavaju i sa muškarcima koje smatraju krajnje odbojnima – starijima, debelima s manjkom higijenskih navika. No, sve to nekako prežive i važno im je da inkasiraju novac.

 

 

 

– Da se razumijemo, ko bi uživao u takvom sek*u? No, zarada od desetine hiljada eura za noć svakako ga čini ugodnijim. Budimo realni, taj sami čin obično traje oko pet minuta. Malo stenješ, uzdišeš, previjaš se, kažeš mu lijepu riječ, njemu to bude okidač i gotov je za pet minuta. Retko kada traje duže od toga – prepričala je česta posjetiteljica jahti.

 

(Alo.rs)