JA IMAM 18, A MOJ DEČKO 60 GODINA: Ludo se volimo, tretira me KAO KRALJICU, a ljudima koji nas MRZE imam da poručim samo jedno

Fitnes influenserka Kejša Luis (18) izlazi sa 42 godine starijim muškarcem, mada svi smatraju da je njihova veza pogrešna.

 

Kejša, na društvenoj mreži TikTok, često deli svoje ljubavne trenutke sa 60-godišnjim Dimitrijosom Fotisom.

 

Srećan par često deli zajedničke video snimke iz teretane, a čini se kako ih najviše povezuje ljubav prema fitnesu i zdravoj ishrani.

 

Par je počeo da izlazi početkom 2022. godine i zajedno su skoro već dve godine. Međutim, često moraju da se nose sa grubim komentarima na račun svoje ljubavne veze upravo zbog velike razlike u godinama.

Jedan pratilac je čak optužio Kejšu da je “lovac na pare” ostavljajući za sobom komentar: “Ovako stvarno izgleda kada novac kupi sreću”

 

Umesto da ignoriše okrutne komentare, Kejša je odlučila da detaljnije svoju vezu eksponira na društvenim mrežama tako što postavlja svaki dan nove videe njihovog svakodnevnog života.

 

Međutim, ima i onih koji podržavaju ovaj neobičan ljubavni par.

 

“Ovo je tako slatko, razlika u godinama stvarno je nebitna ako se dvoje ljudi stvarno vole”

 

Kejša je nedavno izjavila: “Ovaj čovek me tretira onako kako ja to zaslužujem i pokazao mi je kakva ljubav zaista treba da bude”.

 

(Kurir.rs/Daily mail/T.B.)