‘OTELI SU ME VANZEMALJCI, EVO ŠTO SU MI SVE REKLI U SVOM SVEMIRSKOM BRODU!’ Ova gospođa želi u američki Kongres i čini se da nije sasvim bez izgleda

To nema nikakve veze s onime što sam dosad napravila. Dogodilo se kad sam imala sedam godina.”

 

“Ne odustajem”

Tim je riječima Bettina Rodriguez Aguilera objasnila događaj po kojem je dosad bila najpoznatija u Miamiju. Gospođa Rodriguez Aguilera tvrdi kako su je u dobi od sedam godina oteli izvanzemaljci. Njih troje su je, navodno, odveli u svoj svemirski brod, a bili su plavokosi i podsjećali na poznatu skulpturu Krista Spasitelja na Šećernoj glavi u Rio de Janeiru.

 

Tvrdi kako su joj rekli da je “Afrika središte svjetske energije” i da je trideset tisuća lubanja koje nisu ljudske pronađeno u spilji na Malti. “Ušla sam u brod, ondje su bila neka okrugla sjedala i neko kvarcno kamenje koje je kontroliralo brod, ali ne kao u zrakoplovima”, opisala je svoj boravak. Izvanzemaljci su joj rekli da je “Bog univerzalna energija, a ne osoba. On je u svemu, Bog priča s ljudima i oni ga razumiju na različite načine, ali postoji samo jedna religija”.

 

Otad je, navodi, svjedočila nizu paranormalnih aktivnosti, a kad je imala 17 godina, vidjela je NLO. Telepatski je, tvrdi, bila u kontaktu s izvanzemaljcima dugo nakon što je bila oteta. Mnogi su joj govorili kako bi bilo dobro da se okani te priče, ali ona se ne da. “Kad u nešto vjerujem, od toga ne odustajem”, rekla je. Sad je cijela ta priča postala utoliko interesantnija što se Bettina Rodriguez Aguilera natječe za republikansku nominaciju za mjesto u Zastupničkom domu američkog Kongresa na izborima u studenome.