DEDO UNUKU U TESTAMENTU OSTAVIO SVU IMOVINU, LJUBOMORNI OTAC ZBOG TOGA USMRTIO SINA

Aleksandar B. (26) kojeg je prekjuče u selu Lešje kod Paraćina, likvidirao kuhinjskim nožem otac Živorad B. (55) u dvorištu porodične kuće, jučer je sahranjen, a nove detalje brutalnog zločina, kao i mogući motiv otkrio je jedan od rođaka, koji je rekao da je djed unuku ostavio sve.

Kako je rođak za “Informer” objasnio Aleksandar je imao nesretnu sudbinu, a najveću ljubav pružio mu je djed koji mu je nakon smrti ostavio kompletno imanje.

Aleksandar je bio dobar dečko. Tog kobnog dan su se posvađali, prema nekim pričama zato što je njegov otac imao saobraćajnu nesreću nakon koje je pobjegao” priča rođak Aleksandra.

Potom dodaje:

“Ž.B. je navodno imao neki kombi kojim je prevozio migrante. Nakon te nesreće je navodno dobijao neke prijtnje. Prijetlili su mu da će doći kući i da mu za štetu sve uzmu. Aleksandar se prema toj priči posvađao sa ocem. Htio je da ga ostavi samog kući, počeo je da pakuje stvari da odnese na bezbjedno, ali ga je otac tu prvi put ubo kuhinjskim nožem” priča rođak.

“Vukao se mučenik kroz dvorište a ovaj je išao za njim i nemilosrdno ga bo nožem. Kažu da ga je ubo šest ili sedam puta. Aleksandar je uspio da dođe do kapije i tu preminuo, jedan od uboda bio je direktno u srce” objašnjava sagovornik “Informera” koji nije želio da mu se objavi ime.

Kako je objasnio Aleksandar je imao tešku sudbinu, a jedinu podršku i razumijvanje dobio je od djeda koji je preminuo prije godinu dana.

“Aleksandra je majka ostavila kad je bio mali. Do punoljetstva je bio u hraniteljskoj porodici poslije je došao kod djeda da živi. Djed je bio devizni penzioner, volio ga je i pomagao mu. Kompletno imanje je prepisao Aleksandru, svu pokretnu i nepokretnu imovinu, ali šta vrijedi sad” kaže sagovornik.

Inače, kako je objasnio, Ž. B. je radio u cementari do prije 20 godina, ali je taj posao napustio.

“Ne znam čime se još bavio ali u posljednje vrijeme je valjda za nekoga vozio te migrante. Težak je čovjek i prijek, često se svađao sa Aleksandrom. Policija je više puta dolazila. Zabranjivali su mu prilazak ali je Ž. K. bez obzira na to dolazio jer nije imao gdje” objasnio je rođak nesrećnog mladića.

Policija je lišila slobode Ž.B. i obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno šta se tamo dogodilo, ali i zašto.