ISPOVEST SRBINA KOJI SE ZALJUBIO U KINESKINJU: Komentarisali su “da nisam normalan”, ali ja sam našao ljubav svog života

Da mi je neko pričao kada sam prošle godine kretao na put u nepoznato, da će putanja moje sudbine ići u ovom smeru, rekao bih mu da nije pri čistoj svesti i razumu – priča Aleksandar Tomić, koji se pre nekoliko dana venčao sa izabranicom svog srca, Kineskinjom Adom Ma, u njenom rodnom gradu Ćićihar u pokrajini Hejlungđang, na severu Kine, ali kao i on živi i radi u desetomilionskom Ksijamenu.

ZRENJANINAC koji je u Kinu došao da radi kao profesor u sportskoj akademiji, svoju suprugu upoznao je slučajno, u Ksijamenu, u provinciji Fuđian, gde i ona radi kao trener baleta u sličnoj akademiji.

Bila je to ljubav na prvi pogled i ništa nas više ne može i neće rastaviti – kaže, ekskluzivno za “Novosti”, Ada Ma, presrećna što su se ona i njen suprug venčali u njenom rodnom gradu.

Foto Privatna arhiva

LJUBAV Ada Ma i Aleksandar Tomić

Planiraju da zajednički život nastave u Ksijamenu, za koji su vezani poslovnim ugovorima. Uskoro će porodica Tomić biti bogatija za jednog člana.

– Ada je u četvrtom mesecu trudnoće i veoma smo srećni što je naša ljubav krunisana najuzvišenijim i najsrećnijim činom, a to je dolazak na svet deteta – nastavlja Aleksandar

PONOSNO ističe da su mu brojni prijatelji, drugari i kolege iz Zrenjanina i cele Srbije iskreno čestitali venčanje, koje je, zbog aktuelne situacije sa virusom korona, bilo skromno, ali za njega veličanstveno.

Foto Privatna arhiva

TAZBINA Aleksandar sa članovima Adine porodice u Ćićiharu

– Samo sledim svoj osećaj, a presrećan sam zbog svega što mi se dešava, mada tako nešto, kada sam dolazio u Kinu, uopšte nije bilo u planu – dodaje Aleksandar.
Kada je na društvenim mrežama objavio da se oženio lepom Kineskinjom, obasule su me šaljive poruke drugara.

– Komentarisali su “da nisam normalan”, i da tako nešto “samo na mene i moj silni avanturistički duh liči” – kaže veselo Aleksandar Tomić.

Nije propustio da napomene da će, čim to situacija dozvoli i beba koja na svet dolazi u januaru malo poraste i ojača, prvim avionom doći u Srbiju i u rodnom Zrenjaninu, sa rodbinom i prijateljima obeležiti svoju ženidbu i očinstvo, a proveseliće se i sa drugarima iz Fudbalske akademije “Bambi”, u kojoj je kao trener radio do odlaska u Kinu, prošle godine.

Foto Privatna arhiva

SLAVLJE Pozivnice za venčanje