‘Dolazim iz 4000. godine. Evo kako će svijet tada izgledati…’

John tvrdi da je vremenski putnik. Kaže da ima 132 godine, ali izgleda kao da mu je 25 jer od rođenja dobiva injekcije zdravlja. Kaže da komunicira telepatijom i da u budućnosti neće biti životinja…

Mladić tvrdi da je vremenski putnik i da je došao iz 4000. godine. Snimio je video u kojem opisuje kako će izgledati budućnost. Tvrdi da neće biti mnogih domaćih životinja niti kućnih ljubimaca poput mačaka i pasa. John tvrdi da ima 132 godine, ali da izgleda kao da ima 25 jer od rođenja dobiva injekcije zdravlja. Napominje kako se ljudima tako životni vijek produljuje na 200 godina.

Kaže da komunicira telepatijom i da će u budućnosti roboti i umjetna inteligencija zamijeniti ljude na njihovim radnim mjestima.

– Dizajn automobila će biti drugačiji nego danas, a ponio sam i sliku da vam pokažem kako će izgledati – tvrdi John.

Tvrdi da je fotografiju snimio u kompaniji koja proizvodi automobile u budućnosti.

Te automobile rade roboti. Lako je voziti takve automobile jer u budućnosti neće biti prometnih nesreća – tvrdi John. Dodaje i da neće biti prometnih gužvi. Tvrdi da će ptice biti uništene kako bi se u zraku moglo napraviti mjesta za leteće automobile, piše Mirror. 

Ubrzo su se javili komentatori koji tvrde da skice automobila i robota koje je John pokazao u videu zapravo potječu iz kompjuterskih i video igrica.

POGLEDAJTE RAZGOVOR S JOHNOM:

Izvor 24sata